A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása képzés a Pécsi Tudományegyetemen

A világ első számú szemléletformáló programjaként ismert "A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása" kurzus az eredményesség örökérvényű alapelveit és praktikus gyakorlatát ötvözi a modern technika vívmányaival. Tudásanyagának alkalmazása jelentős előrelépést hoz mind a személyes életünk, mind a kapcsolataink eredményességében. 

 

 A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása tréning a Pécsi Tudományegyetemen

 

A képzések a PTE-n az EFOP 3.4.3 -16 projekt keretében 2019 őszétől ingyenesen elérhetőek hallgatóknak Campus Credit kurzusok, valamint vezetőknek, oktatóknak, dolgozóknak és családtagjaiknak nyílt tréningek formájában is.

 

Megvalósult 7 szokás képzések számokban

 

Tájékoztató anyagok
A képzésre jelentkezés folyamata/módja

nyílt programokra közvetlenül a képzés oktatójánál, illetve a hallgatói képzések esetében a Neptunban lehet jelentkezni. Az adott szervezeti egység számára szervezett képzések esetében a jelentkezés a szervezeti egységek vezetőin keresztül történik.

A csoportok lészáma: 5-20 fő.

Kérjük, hogy jelentkezéskor gondolja át, hogy szabaddá tudja-e tenni magát a képzés teljes idejére! A hiányzás megnehezíti, hogy teljes és valós képet kapjon az ereményesség elveit rendszerbe állító programról, és elsajátítsa ennek gyakorlatát. A módszertan sajátosságai miatt 15% feletti hiányzás esetén nem tekinthető a kurzus abszolváltnak.   

Lehetőség van arra is, hogy egy munkatársi közösség (10-12 fő) együtt vegyen részt a képzésen, akkor a számukra megfelelő, előre egyeztetett időpontban szervezzük meg a programot. A csoportos jelentkezés részletes feltételeiről a program menedzserétől, Révai Lászlótól érdeklődhetnek.

Az aktuális képzések listája

 

Nyílt meghirdetés Időpont Tréner Elérhetőség Jelentkezni lehet
Kurzus a KTK hallgatói számára magyar nyelven 2020. szeptember Dr. Kuráth Gabriella kurath.gabriella@ktk.pte.hu kurath.gabriella@ktk.pte.hu
Campus Credit kurzus hallgatóknak angol nyelven     2020. szeptember Dr. Pozsgai Gyöngyi pozsgai.gyongyi@pte.hu Neptun rendszerben
PTE munkatársai számára   2020. november Dr. Pozsgai Gyöngyi pozsgai.gyongyi@pte.hu pozsgai.gyongyi@pte.hu
Campus Credit kurzus hallgatóknak
magyar nyelven
2020. november Dr. Káplár Mátyás

kaplar.matyas@pte.hu

Neptun rendszerben

 

 

Szervezeti egységeket
érintő képzések
Időpont Tréner Elérhetőség
PTE Kancellária munkatársai számára 2020. október és november Dr. Papp Ildikó papp.ildiko@pte.hu
PTE Kancellária munkatársai számára 2020. október, november és 2021. február Kőnigsfelder-Károly Zsuzsanna karoly.zsuzsanna@pte.hu
PTE munkatársai számára 2020. október Gyarmatiné Dr. Bányai Edit banyai.edit@pte.hu
PTE oktatói mentorhálózatának tagjai számára 2020. november    
PTE ETK TH munkatársai számára 2020. október Lengvárszky Attila lengvarszky.attila@pte.hu
PTE Kancellária JFO számára 2020. november Lengvárszky Attila lengvarszky.attila@pte.hu

 

Megvalósult képzések »

 

További információ

A képzésekkel kapcsolatos további információkért, keresse Révai Lászlót, a program menedzserét. Elérhetőségei: revai.laszlo@pte.hu, +3672-501-500/12407

További információ a programról: http://www.franklincovey.hu/7-szokas-szemleletformalas/

Résztvevők visszajelzései/reflexiói/tapasztalatai

A képzésről

Sorsfordító lehetőség a PTE polgárainak »

 

„Az életet megváltoztató tréning”
T. A., magyar hallgató

 

„A tanfolyam óta az empatikus hallgatásra törekszem a leginkább, ebben nagyon sokat kell fejlődnem, mert korábban pont az ellenkezőjét csináltam. Az egyik kollégámnak épp a héten meséltem erről, aki meg is erősített abban, hogy tipikusan hajlamos vagyok az egyetértés/vélemény/tanács kifejezésére, bár mostanában kevésbé. Erre tényleg nagyon figyelek a kurzus óta!”
Kitti, munkatárs, PhD hallgató

 

„Érzelmi bankszámlám most egy menhelyi kutyára irányul, amit örökbefogadtunk. Így egy teljes win-win szituáció örök nyertesei lettünk. A betétek oda-vissza pörögnek.”
Gábor, középiskolai tanár

 

„A tréning arra ösztönzött, hogy hozzákezdjek olyan nagyszerű rituálék és szokások kialakításához, amelyek máris megváltoztatták az életemet. Az egészségesebb táplálkozástól a napi meditációig olyan szokásokat vezettem be az életemben, amelyek segítenek koncentrálni és biztosítani a siker elérését.”
A. B., Jordánia

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!