PTE Rektori Ösztöndíj a 200 legjobb jelentkezőnek

PTE Rektori Ösztöndíj a 200 legjobb jelentkezőnek

 

A 2021-ben felvételizők legjobbjai számára meghirdetett Rektori Ösztöndíj összege 100.000 forint a pályázati kiírásban közöltek szerint.
 

A juttatás elérhető a  2021. évi általános és pótfelvételi eljárásban felvételizők számára egyaránt, amennyiben első helyen jelölték meg a PTE valamely nappali tagozatos alap- vagy osztatlan képzését.

További feltétel, hogy az őszi és tavaszi félévében is folytassák a tanulmányaikat, és az első félévben legalább 17 kreditet teljesítsenek. Az ösztöndíjasokat a pályázók közül minden karon a legmagasabb pontszámmal felvettek köréből választják ki, összesen 100 fő állami ösztöndíjas és 100 fő önköltséges hallgató számára biztosítják a juttatást. Az ösztöndíj szétosztásáról a pályázók között karonként a pályázók arányában, szintén a felvételi összpontszám alapján rangsorolva döntenek. A pályázatokat 2021. szeptember 3-ig lehet benyújtani.
 

PTE Rektori Ösztöndíj a 200 legjobb jelentkezőnek

 

Cikkajánlók a rektori ösztöndíjjal kapcsolatban

Csak egy kikötés van! - Oláh Barbara, MIK-es hallgatónk a rektori ösztöndíjról

 

Oláh Barbara a PTE Műszaki és Informatikai Kar elsőéves hallgatója, rektori ösztöndíjas. Az előző tanévéről és az ösztöndíjról kérdeztük.

Tovább a cikkhez »

 

Személyes! - Miért érdemes élni a rektori ösztöndíjjal Kubanek Zita szerint?

 

Kubanek Zita, a PTE KTK elsőéves hallgatója arról is mesélt, miért érdemes élni a Rektori Ösztöndíj lehetőségével.

Tovább a cikkhez »

 

Önazonosságra leltem az egészségügyi hivatásban

 

Rektori ösztöndíjas, lelkes önkéntes és okos táncos. Ő Keresztesy Veronika, a PTE ETK elsőéves hallgatója. 

Tovább a cikkhez »

 

PTE rektori ösztöndíj 2021

 

Miért érdemes első helyen jelölni a pécsi egyetemet? A Pécsi Tudományegyetem hiánypótló és egyben egyedülálló kezdeményezését folytatja azzal, hogy ebben az évben is meghirdeti a PTE rektori ösztöndíjat. A cél az, hogy az intézmény az elsőéves hallgatóit támogassa.

Tovább a cikkhez »

 

 

Legyél a #ptecsalád tagja!