Dolgozz velünk

Dolgozz velünk

 

Köszönjük, hogy ennyien jelentkeztetek! A jelentkezési időszak egyelőre lezárult, de ne csüggedjetek, mert később újra hirdetünk pozíciókat!

 

Szeretnél segíteni a középiskolásoknak a továbbtanulásban? Hiteles információkat tudsz nyújtani a szakodról vagy több képzésről? Esetleg érdekel a pályaorientáció, mint feladatkör? Akkor csatlakozz a Hazai Beiskolázási Marketing Irodához és a Karrier Irodához!

 

 

Miért érdemes jelentkezned?

 

idezet

 

 

Milyen pozíciókra lehet jelentkezni?

 

Beiskolázási hallgatói munkatárs

​Ebben a feladatkörben középiskolákat és különböző programokat látogattok előre egyeztetett időpontokban, ahol a felvételi eljárásról, a PTE szakjairól, az egyetemi életről, programokról vagy a városról tájékoztatjátok az érdeklődő diákokat.

Részletek

 

Pályaorientációs csoportvezető​​​​

Hallgatói munkatársi csapatunkba új jelentkezőket keresünk! Feladat: 120 perces interaktív workshopok vezetése 15-20 fős középiskolás csoportok számára, előre meghatározott foglalkozásterv szerint, párokban, az ország különböző középiskoláiban. Egy ingyenes, 30 órás tréning keretében maximálisan felkészítünk a feladatra, aminek végén tanúsítványt szerezhetsz.

Részletek

 

Önismereti teszt kitöltő

Feladat: Pályaválasztást segítő önismereti teszt (FLAG teszt) kitöltetése középiskolás diákokkal, majd segítségnyújtás az eredmény értelmezéséhez. Nyitottság és idő függvényében rövid, egyéni vagy kiscsoportos beszélgetés vezetése a diákokkal, ezáltal a PTE képviselete az ország különböző középiskoláiban.

Részletek

 

 

Hogy tudsz jelentkezni?

  • Beiskolázási hallgatói munkatárs: küldd el önéletrajzodat és egy motivációs levelet a szalai.greta@pte.hu e-mail címre, a levél tárgya pedig a pozíció neve legyen!
  • Pályaorientációs csoportvezető: kérjük, írj egy rövid (1000-1500 karakteres) motivációs levelet arról, hogy miért vennél részt szívesen a képzésben és a munkában, a levél tárgya a pozíció neve legyen! Esetleges kérdéseidet és motivációs leveledet a somogyi.eszter@pte.hu e-mail címre várjuk.
  • Pályaorientációs önismereti-tesztelő: kérjük, írj egy rövid (500-1000 karakteres) motivációs levelet arról, hogy miért vennél részt szívesen a képzésben és a munkában, a levél tárgya a pozíció neve legyen! Esetleges kérdéseidet és motivációs leveledet a somogyi.eszter@pte.hu e-mail címre várjuk.

Jelentkezési határidő: 2022. június 7-e (kedd) 23:59.