Vallomások a 7 szokás tréningen való részvétel hasznosságáról - Hallgatók

„Az életet megváltoztató tréning”

T. A., magyar hallgató

 

„9 hete vettem részt a 7 szokás tréningen, és annak ellenére, hogy rövid volt, mély hatással volt rám. Mivel ez az utolsó félévem az egyetem, az életem keresztútra ért – most kell eldöntenem, hogy mihez kezdjek a diplomaszerzés után. A tréning nagyon hasznos volt, mert lehetővé tette számomra, hogy kitaláljam, mit akarok az életben, és ki is szeretnék lenni.”

S. K., Szingapúr

 

„A tréning arra ösztönzött, hogy hozzákezdjek olyan nagyszerű rituálék és szokások kialakításához, amelyek máris megváltoztatták az életemet. Az egészségesebb táplálkozástól a napi meditációig olyan szokásokat vezettem be az életemben, amelyek segítenek koncentrálni és biztosítani a siker elérését.”

A. B., Jordánia

 

„A tanultakat nagyon hasznosnak találtam. Az első nap után hazamentem, és már éreztem, hogy valamivel jobban megértem magam, mint korábban. Felismertem, hogy én vagyok az érzéseim, döntéseim stb. főnöke. A tréning során folytatott beszélgetések nagyon inspirálóak voltak, és ez a két nap élvezetesen zajlott. A tréning segített megérteni a saját céljaimat, amelyeket szeretnék elérni az életemben, és azt is, hogy milyen módon tudom azokat megvalósítani.”

I. I., Kazahsztán

 

„A gyógyulás legjobb módja a felfedezés”. Ennek a kijelentésnek addig nem volt értelme, amíg részt nem vettem a kétnapos tréningen, melynek témája a „Kiemelkedően eredményes emberek hét szokása” volt. A tréning felnyitotta a szemem. Mióta külföldön folytatom a tanulmányaimat, nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Szükségem volt egy ilyen tréningre ahhoz, hogy visszakapjam azt az optimista hozzáállást, amely már kezdett elhalni bennem. A tréning elvégzése után úgy döntöttem, hogy újból megváltoztatom az életemet, és a kapott alapismereteket alkalmazom a személyes fejlődésem elérése érdekében. Valójában ez egy igen élvezetes tréning volt, amely megváltoztatta az életemet. Új utakat indítottam el, hogy hatékonyabbá tegyem magam. Soha többé nem fogok megpróbálni mindenkinek megfelelni, hanem arra törekszem, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból és másokból egyaránt.”

K. G., Kenya

 

„A tréning nagyon sok dologgal kapcsolatban felnyitotta a szemem és megerősítést is adott. Segítséget kaptam ahhoz, hogy hatékonyan gazdálkodjak az időmmel és összeszedettebb legyen az életem.  Úgy gondolom, hogy minden történésnek oka van. Ez a tréning az életem megfelelő pillanatában következett be ahhoz, hogy támogatást nyújtson számomra. Nagyon hálás vagyok érte.”

A. P., Moldova

 

„Nagyon hálás vagyok ennek a tréningnek, mely hozzájárult ahhoz, hogy az életem most a jó úton halad. Magabiztosabb, energikusabb, kiegyensúlyozott és céltudatosabb lettem általa.”

B. Sz., Magyarország

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!