Sorrendmódosítás határideje

Esemény dátuma

2022-07-07 00:00 - 2022-07-07 23:59


Ne felejts el figyelni a felvételi határidőkre!


Ne felejtsd el hiányzó dokumentumaidat feltölteni! Arra is figyelj, hogy ez a sorrendmódosítás határideje is.

A február 15. után megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat legkésőbb 2022. július 7-ig lehet pótolni. Ezeket szkennelés után az E-felvételi rendszerébe fel kell tölteni. Ugyanitt ellenőrizhető a már benyújtott dokumentumok feldolgozottsága, az elbírálás eredménye, valamint megtekinthetők az egyes dokumentumképek is. A feldolgozás néhány napot vesz igénybe, csak ezt követően jelenik meg az elbírálás eredménye az E-felvételiben, a Jelentkezéshez csatolt dokumentumok táblázatban.

Dokumentumok feltöltése

Az E-felvételi Dokumentumok menüpontjában tölthetők fel a beszkennelt iratok: a Jelentkezéshez szükséges dokumentumok táblázatból vagy a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban található Új dokumentum csatolása gombra kattintva. Sikeres feltöltés után a fájl megjelenik a jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatában.

Egy-egy feltöltött fájl csak egyféle dokumentumot tartalmazzon, így mindent rögtön a megfelelő kategóriába tudunk feltölteni (nagyban meggyorsítva ezzel a feldolgozást, azaz mi is előbb láthatjuk majd az elbírálás eredményét).

Olvass tovább itt: Felvi.hu - Így töltsd fel a még hiányzó dokumentumaidat!