international
június

18.

Június 23-án online szülői fórum kerül megrendezésre "Továbbtanulás - hogyan segítsünk jól?" címmel.

május

12.

A duplájára bővíti a korábbi kétszáz fős létszámkeretet a Pécsi Tudományegyetem, így idén már 400 elsőéves diák kaphat százezer forintos rektori ösztöndíjat. A juttatásra pályázók közül a PTE minden karán azokat választják ki, akik a legjobb pontszámmal jutnak be és első helyen jelölték meg Pécs egyetemét a felvételin.

 

január

21.

Nyílt napot tart az Egészségtudomány Kar Zombori Ápoló Bsc képzése január 24-én, 10 órás kezdettel.

január

13.

Január 30-án újabb nyílt napon várunk minden kedves tanulni vágyót és kísérőjüket ezúttal karunk Pécsi Képzési Központjában!

január

09.

Az Educatio kiállításon minden karunk önálló standdal jelentkezett, de a PTE EHÖK, a PTE Támogató Szolgálat és a PTE Karrier Iroda kollégáival is találkozhattak az érdeklődők. Sőt, a felvételi információk mellett karrier- és grafológiai tanácsadásra is jelentkezhettek. 

január

09.

Kérdésed van, amit feltennél nekünk? Az Educatio kiállításon minden karunk önálló standdal jelentkezik, de a PTE EHÖK, a PTE Támogató Szolgálat és a PTE Karrier Iroda kollégáival is találkozhatsz. Sőt, a felvételi információk mellett karrier- és grafológiai tanácsadásra is jelentkezhetsz. 

november

06.

Várunk sok szeretettel, ha szívesen továbblépnél az alapszak után, de még bizonytalan vagy, ha kíváncsi vagy a lehetőségeidre a BA diploma után. Előadás és mesterszakos börze - Minden, amit a MESTERségről tudni lehet.
 

október

16.

Nyílt napot tart a PTE KPVK Pécsi Képzési Központjában. A nyílt napon sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, akik februárban vagy szeptemberben szeretnék megkezdeni tanulmányaikat.

október

14.

Várunk minden kedves érdeklődőt a nyílt napon!