Gólyatáborok 2021

Esemény dátuma

2021-08-09 09:00 - 2021-09-03 20:00

Esemény helyszíne és címe

Karonként változó


Idén is szeretettel várjuk a PTE-re jelentkező leendő hallgatókat.


Állam- és Jogtudományi Kar

Az ÁJK tábora az idei évben Szekszárdon kerül majd megrendezésre, garantáltan jó hangulatban fog telni az együtt töltött pár nap. Az időpontra és programra vonatkozó információkért figyeljétek a PTE ÁJK HÖT Facebook oldalát.

A másodéveseknek az elmaradt gólyatábor pótlását augusztus 10-től 13-ig rendezik meg.

Az elsőévesek gólyatábora pedig augusztus 17-től 20-ig tart.

 

Általános Orvostudományi Kar és Gyógyszerésztudományi Kar

A PTE Medikus Gólyatábor augusztus 18. és 21. között várja az ÁOK és GYTK újonnan felvett hallgatóit Pécsett, a Boszorkány kollégiumban. Jelentkezni augusztus 1. 8.00-tól egészen augusztus 10. 22.00.ig lesz lehetőségetek. Felejthetetlen programokat és hajnalig tartó bulikat ígérnek Nektek a szervezők, érdemes jelentkezni. További információkért kattintsatok ide. 

 

Egészségtudományi Kar

Az ETK gólyatábora augusztus 15. és 18. között kerül megrendezésre Sikondán. A jó hangulat és a remek csapat garantált, megtapasztalhatjátok, milyen is egy valódi ETK-s buli. Ha nem akartok lemaradni, keressétek fel a Kar, illetve a HÖK Facebook oldalát.

 

Közgazdaságtudományi Kar

A Pécsiközgáz tábora szintén Sikondán zajlik majd, augusztus 27-től 30-ig, így még egy igazit bulizhattok, mielőtt kezdődnek az órák. Tájékoztatást kaphattok a KTK-s életről, a szükséges teendőkről és a rendszerről, nem utolsó sorban pedig megismerhetitek leendő évfolyamtársaitokat. Ha felkeltette az érdeklődéseteket a tábor, további infókért kattintsatok ide

 

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Ha gólyatábor, akkor Sikonda, ezt a BTK sem gondolja másként. Augusztus 19. és 22. között várják a szervezők a leendő PécsiBölcsészeket. A részvételhez a védettséget kötelező igazolni, amelyet kétféle módon tehettek majd meg. Ha részesei szeretnétek lenni egy felejthetetlen bulinak, nézzétek meg a következő linket. 

 

Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

A KPVK idén Szekszárdon várja a gólyákat, hogy néhány izgalmas napot töltsenek el közösen a leendő szaktársak. Friss információkért keressétek fel a KPVK HÖK és a Kar Facebook oldalát, valamint honlapját

Augusztus 31-től szeptember 3-ig várják a gólyákat.

 

Műszaki és Informatikai Kar

A MIK Pécsett, a Boszorkány kollégiumban rendezi meg táborát. Augusztus 14. és 17. között várják a szervezők a felvételt nyert hallgatókat. Koncertek, csapatvetélkedők, borkóstoló, strand és még sok más remek program várja a részvevőket. Ha szeretnétek részt venni egy hatalmas buliban, infókért érdemes meglesni az alábbi linket.

Szeptember 1-3. között Gólyaworkshoppal várják az érdeklődőket.

 

Művészeti Kar

Az MK a Pécstől körülbelül 40 kilométerre fekvő Mattyon rendezi meg az elsőéveseknek szánt összejövetelt. További információkért keressétek az MK HÖK Facebook oldalát, illetve kedvcsinálóként nézzétek meg a 2019-es táborról készült videót.

 

Természettudományi Kar

A TTK is Sikondát választotta helyszínéül, augusztus 23. és 26. között várják a leendő hallgatókat a seniorok és senoriták. Bővebb információkért látogassatok el a TTK HÖK Facebook oldalát. 

 

Forrás: kari koordinátorok és a Pécsi Egyetemisták Magazinja

Kép forrása: Pécsi Egyetmisták Magazinja