24. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Esemény dátuma

2024-01-11 08:00 - 2024-01-13 23:59


2024. január 11-13. között lesz a 23. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás időpontja!


Miért látogass el a PTE standjához?

A PTE mind a tíz kara jelen lesz az 2024-es Educatio Kiállításon. Készülünk számos interaktív játékkal és megannyi PTE-s ajándéktárggyal. A hangulatért idén is a PTE Brass Band felel, akik garantáltan megmozgatnak minden érdeklődőt. Fergeteges produkcióval készül a PTE Cheerleading Szakosztálya, sőt még a PTE Kabalaállatával is találkozhatsz!

A legjobb hangulatú, legszínesebb, legérdekesebb standdal várta a Pécsi Tudományegyetem a látogatókat 2023-ban az Educatión, ez idén sem lesz másképp! Itt megtekintheted a tavalyi Kiállításról készült videónkat:

Találkozzunk január 11-13. között, további tartalmakért keresd fel a TikTok csatornánkat!


Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Részletekért kövesd a központi FB-eseményt!

Időpont: 2024. január 11-13.