Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

ÁOK

Kocsis Réka Izabella szigorló és Sütő Zsófia negyedéves orvostanhallgatók jótékonysági futáson készülnek részt venni a Bátor Tábor Élménykülönítményének színeiben.

Befejeződtek az Izzik a galagonya munkacímű mozifilm forgatási munkálatai, így decemberben már a mozikban is láthatjuk Parázs a szívnek címmel. A film sok szállal kötődik egyetemünkhöz a készítők, szereplők és a helyszínek tekintetében is. A rendező, Vámos Zoltán volt hallgatónk, jelenleg is nálunk praktizáló orvosként forgatta Pécsett is a filmet, melyben PTE-s helyszínek és dolgozók is feltűnnek. A PTE Táncegyüttes pedig tánctudását is megmutathatta az egyik pécsi szórakozóhelyen játszódó jelenetben.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Nyílt Napot szervez a Biotechnológia MSc képzés bemutatása céljából 2017. február 1-én, 11:00 órai kezdettel.

Esemény időpontja: 
2017. február 01. 11:00

Íme itt a lehetőség hogy találkozz Tibi atyával! Tibi atya extrémsuttyóhumor-startupja 2012 decemberében született. A hozzávalók „95 százalék véres proliság és 5 százalék intelligencia”, amely lehetővé teszi, hogy az atya görbe tükröt mutasson a társadalomnak. Miképp vélekedik minderről a megálmodó Tóth Máté. A belépés ingyenes!

Esemény időpontja: 
2016. szeptember 22. 18:00

2016. augusztus 22-26-a között, második alkalommal kerül megrendezésre Karunkon a „Középiskolások hete" elnevezésű, egyhetes nyári tábor. Az eseményre 9-13. évfolyamos középiskolás hallgatókat várunk, akik érdeklődnek az általános orvos-, fogorvos-, gyógyszerésztudományi képzés, valamint az orvosi biotechnológia képzés iránt.

Esemény időpontja: 
2016. augusztus 24. 09:45

A Teddy Maci doktorok segítségével a gyermekek játszhatnak a Teddy kórházban, Teddy műtőben, Teddy fogászaton. Mindemellett ellátogat hozzánk a Dúdolda Zeneóvi (10:00 - 11:00 óra között), arcfestő, óriás buborékfújó. Lehetőség lesz mentő-, tűzoltó és rendőrautó megtekintésére is.

Esemény időpontja: 
2016. március 12. 09:00

Kulturális sokszínűség, nagyfokú tolerancia, multikulturális légkör és békés egymás mellett élés jellemzi az ÁOK atmoszféráját.

2015. augusztus 24-28-a között, első alkalommal kerül megrendezésre Karunkon a „Középiskolások hete” elnevezésű, egyhetes nyári tábor. Az eseményre 9-13. évfolyamos középiskolás hallgatókat várunk, akik érdeklődnek az általános orvos-, fogorvos-, gyógyszerésztudományi szak, valamint az orvosi biotechnológia képzés iránt.

2015. február 6-án ismét elindult a PTE ÁOK buszjárata, mely a PTE minden hallgatója, oktatója és munkatársa számára is elérhető.

Címkék: 

 

Esemény időpontja: 
2015. február 10. 18:00

Oldalak

Feliratkozás RSS - ÁOK csatornájára
You shall not pass!