Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

ÁJK gólyatábor

Üdvözlünk az Állam- és Jogtudományi Kar gólyatáborának regisztrációs felületén!

A gólyatábor helyszíne: Sikondai gyermektábor, Komló-sikonda, Tölgyfa utca 4.

Időpontja: 2018. augusztus 10-13.

Az adatvédelmi tájékoztató letöltése.

A sikondai gyermektábor házirendje itt található.

A sikondai vakációtábor házirendje itt található.

A gólyatábor házirendje és etikai kódexe itt található.


Kedves Gólyák! 

A felvételi értesítő leveletekhez mellékeltünk részetekre egy sárga csekket, amely a gólyatábor részvételi díjának befizetéséhez szükséges. Felhívjuk figyelmeteket, hogy az érvényes jelentkezés feltétele a csekk befizetése!

A csekkszelvényt mindenképpen hozzátok magatokkal a táborba!

- a szervezők -

 

Az email cím, mely regisztrálásra kerül.
Születési idő *

Hozzájárulásomat adom állampolgárságomra vonatkozó adat statisztikai célból történő kezeléséhez hozzájárulásom visszavonásáig.

Hozzájárulásomat adom allergiás és egyéb megbetegedésemre, pólóméretemre, szülő/gondviselő telefonszámára/étkezési igényre vonatkozó adatok kezeléséhez - azokra vonatkozóan, mely információkat jelen nyilatkozaton feltüntettem - extra szolgáltatások nyújtása céljából, hozzájárulásom visszavonásáig, de legfeljebb a Gólyatábor rendezvény végéig.

Hozzájárulásomat adom, hogy a Gólyatábor rendezvény során fotó és videófelvételeket készítsenek rólam promóciós és marketing célból, és azokat a Gólyatábor befejezésétől számított egy éven át kezeljék, felhasználják.

A részletes adatkezelési tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.

Nyilatkozom, hogy a rendezvény etikai kódexét és házirendjét, valamint a befogadó intézmény házirendjét megismertem, annak tartalmát magamra nézve kötelezőnek tekintem.

Nyilatkozom, hogy a rendezvényen saját személyi és anyagi felelősségem tudatában veszek részt.

 


 

[1] Amennyiben szeretnéd biztosítani, hogy a Gólyatábor területén tartózkodó egészségügyi ellátást nyújtó személyzet  gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök tekintetében a legfelkészültebben tudja végezni feladatát, kérlek előzetesen tájékoztass minket ismert allergiáidról, betegségeidről! Az allergia/betegség előzetes bejelentése nagyban hozzájárul az egészségügyi személyzet hatékony felkészüléséhez.

[2] Amennyiben szeretnéd, hogy mérethelyes pólóval készülhessünk számodra, úgy kérlek tüntesd fel pólóméreted! Természetesen, ha nem szeretnéd megadni, akkor is biztosítunk Neked pólót, de ez esetben a mérethelyességet nem tudjuk garantálni.

[3] Amennyiben szeretnéd, hogy szükség esetén értesítsünk egy általad megjelölt személyt (szülőt, gondviselőt), kérlek tüntesd fel elérhetőségüket!

[4] Amennyiben szeretnéd, hogy speciális étkezési igényednek megfelelő ellátást biztosítsunk Neked, kérlek írd le ételallergiád, egyéb étkezési igényed!

You shall not pass!