Németh Podcast

Németh Podcast

Németh Podcast

A podcast célja, hogy mindenki számára érthetően magyarázza el napjaink történéseit. A nemzetközi politika évről-évre változatosabb és ez már hétköznapjainkban is érezhető nyomot hagy.


Igyekszem a napi történések, geopolitikai játszmák mélyére nézni röviden, így a napi hírözön mögött minden hallgató megértheti az összefüggéseket. Beszéltem már Európa és a migráció helyzetéről, lengyel gazdaságról és legújabban az amerikai polgárháború veszélyéről. Ha érdekelnek az ilyen témák akkor feltétlenül kövess Youtube-on is.

További információk:

https://www.youtube.com/channel/UCK5BcvUdeqYRwrD1DYlEmIQ

www.linkedin.com/in/németh-márton-ab2b85190

Host: Németh Márton

 

Németh Márton

 

Németh Márton

Németh Márton vagyok. Gyerekkorom óta érdekelt a történelem, és ez a szenvedélyem oda vezetett, hogy napjaink történéseit is szerettem volna megérteni. Éppen ezért tanultam a PTE-n Nemzetközi Tanulmányokat, és most az NKE biztonságpolitikai szakán szeretném folytatni. Voltam freelancer marketinges és önkéntes honvéd szakaszvezető beosztásban. Két évet az MCC közgazdasági iskola hallgatója voltam. Most személyes brandem felépítésén dolgozom. Kövess YouTube-on.

 

 


 

#2 Minden amit a lengyel gazdasági csodáról tudni akartál

 

Ebben a videóban mélyrehatóan elemezzük a régió várható változásait, beleértve a hatalmi egyensúly eltolódását, a gazdasági kihívásokat és a potenciális konfliktusokat. Szakértők segítségével feltárjuk a lehetséges forgatókönyveket és megvizsgáljuk, hogyan befolyásolhatják ezek Magyarország létét.

 


ELŐZETES - Minden amit a lengyel gazdasági csodáról tudni akartál

 

 


#1 Hogyan fognak az erőviszonyok Közép-Európában alakulni? (Túléljük ezt?)

 

Ebben a podcastben mélyrehatóan elemezzük a régió várható változásait, beleértve a hatalmi egyensúly eltolódását, a gazdasági kihívásokat és a potenciális konfliktusokat. Szakértők segítségével feltárjuk a lehetséges forgatókönyveket és megvizsgáljuk, hogyan befolyásolhatják ezek Magyarország létét.

Szó lesz:
- Németország és Oroszország tradicionális hatalmának a csökkenéséről és ennek okairól.
- Az USA térségtől történő elfordulásának miértjéről.
- Törökország terjeszkedéséről a Balkánon és Közel-Keleten.
- Lengyelország hatalmas potenciáljairól

 


ELŐZETES - Hogyan fognak az erőviszonyok Közép-Európában alakulni? (Túléljük ezt?)

 


Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!