• Slide Background Image

PTE-Podcast Pilot Projekt

 

Kétségtelen, hogy az audiótartalom a reneszánszát éli napjainkban. Bár a műfaj eltűnni látszott a rádióadók visszaszorulásával, de a podcastok megjelenése az online tér megkerülhetetlen sarokkövévé tette a hangot. A podcastokat egyre gyakrabban felhasználják az egyetemi tudás terjesztésében és az egyetemi élet bemutatásában is.

Ezért döntött úgy a Pécsi Tudományegyetem, hogy egy pilot projekt során lehetőséget biztosít az egyetemi polgároknak (hallgatóknak, dolgozóknak, oktatoknak, kutatóknak), hogy kipróbálhassák magukat ebben a különleges műfajban. Az alább található podcastek ennek a projektnek az eredményeként születtek.

 

Reméljük, hogy podcastjeink hallgatásával Önöknek is annyi örömben lesz részük, mint nekünk az elkészítésükkel!
 


Az eredmények megjelennek a keresési kulcsszó / kulcsszavak megadása után, a Keresés gombra kattintva

A Pécsi Tudományegyetem büszke arra, hogy támogatja és bátorítja a sokszínű nézőpontok megjelenését. Ezt az elkötelezettségünket igyekszünk bemutatni podcastjainkban is. Számunkra rendkívül fontos, hogy a szabad véleménynyilvánítást előtérbe helyezzük, és elkerüljünk bármiféle tiltást, cenzúrát vagy korlátozást a felvételek során. A podcastjainkban megjelenő vélemények nem az egyetem hivatalos álláspontját tükrözik, hanem a készítők egyéni véleményeit, sajátos nézőpontját mutatják be. Kérjük, ezt figyelembe véve hallgassák podcastjainkat!

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!