international
február

26.

„Sportnagykövetek és Sportmentorok az Egyetemeken” projektbe azon aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatók jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek a sport iránt és a Magyar Egyetemi -Főiskolai Sportszövetséggel (MEFS), illetve az intézményi sportirodákkal közösen készek fejleszteni egyetemük sportéletét.

február

06.

Második alkalommal kerül megrendezésre a munkatársak körében igen nagy népszerűségnek örvendő PTE Kocsmasportok Délutánja.

február

03.

A korábbi évekhez hasonlóan idén, március 1-én is megrendezi a PVSK Atlétikai Szakosztálya a Pécs-Harkány országúti futóversenyt.

december

02.

December 21-22-én kerül megrendezésre a jótékonysági torna.

november

21.

Kollégánk emlékére a Pécsi Vasutas Sportkör kosárlabda szakosztálya, a PTE TTK Sporttudományi és Testnevelési Intézet, valamint a PTE-PEAC közös szervezésében kerül megrendezésre az emléktorna.

September

30.

A PTE ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpont szervezésében kerül megrendezésre a sítábor.

September

27.

Szeptember 28-án kerül megrendezésre a Fitnexx Nyilt Napja, melyen a PTE dolgozói ingyen vehetnek részt.

September

17.

Pécs–Kaposvár távon, a Mecseken és a Zselicen át, csodálatos helyeken, aszfaltozott úton kerül megrendezésre a 25. Rókaűzők - Váltófutóverseny.

September

09.

Szeptember 14. és 15. között kerül megrendezésre a European Table Tennis Union kupa második fordulója.

augusztus

29.

A „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű futást eddig tíz alkalommal szervezte meg nagy sikerrel a Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE), azonban az idei évtől a két intézmény együttműködésének és kiváló szakmai kapcsolatának köszönhetően a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája lesz a rendezvény „házigazdája”.