international
September

17.

Pécs–Kaposvár távon, a Mecseken és a Zselicen át, csodálatos helyeken, aszfaltozott úton kerül megrendezésre a 25. Rókaűzők - Váltófutóverseny.

September

09.

Szeptember 14. és 15. között kerül megrendezésre a European Table Tennis Union kupa második fordulója.

augusztus

29.

A „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű futást eddig tíz alkalommal szervezte meg nagy sikerrel a Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE), azonban az idei évtől a két intézmény együttműködésének és kiváló szakmai kapcsolatának köszönhetően a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája lesz a rendezvény „házigazdája”.

augusztus

21.

Hagyományosan augusztus utolsó szombatján kerül megrendezésre a több mint 30 éves múltra visszatekintő, de idén megújult PEAC-nap. Az elmaradhatatlan öregfiúk-találkozó és a bajnoki mérkőzés előtt ezúttal már a legkisebb PEAC-osok, az utánpótlás-labdarúgók is bemutatkoznak, egy hangulatos, igazi családi „dzsembori” keretében.

június

03.

PTE-A Családokért programsorozat részeként a Pécsi Tudományegyetem családi vízi sportnapot rendez munkatársai és családtagjaik számára az Orfűi aquaparkban.

május

27.

Szenzációs sikert értünk el a szombathelyi Egyetemi B33 Országos Döntőjén, a férfi csapatok versenyében.

május

09.

2019. május 18-án kerül megrendezésre a mohácsi kerékpártúra.

május

03.

Egyetemünk ismét csatlakozott az Academic Bicycle Challenge programhoz, melynek keretében május 1. és 30. között részt vesz egy nemzetközi megmérettetésben. A program célja, hogy felhívja a figyelmet a kerékpáros közlekedésre és a környezettudatosságra.

április

15.

 

Az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetsége, a PTE Táncoló Egyetem és a PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága sok szeretettel meghívja Önöket a Nemzetközi Tavasz programjára!

 

március

20.

 

A PTE KK Sebészeti Klinika dolgozóiból 3 éve alakult a Running Suture nevű futócsapat. Idén májusban harmadszorra tervezik teljesíteni az Ultrabalaton futóversenyt, melynek során kb. 20 óra alatt futják körbe váltóverseny keretében a Balatont. Az idei év azért is különleges számunkra, mert egy nemes célt tűztek ki zászlójukra. A csapat a Pécsi Szervátültetés Fejlesztéséért Alapítvánnyal karöltve