#2 Zöldségek házi savanyítása

#2 Zöldségek házi savanyítása

 

A Süssünk, főzzünk podcast 2. epizódjában a házi zöldségtartósítás különböző módjait járjuk körbe. Megismertetjük a piacon és az otthon alkalmazott tartósítási módok egészségre gyakorolt hatásait, a kulcsfontosságú rizikótényezőket. Megosztjuk az otthoni fermentálással kapcsolatos tapasztalatainkat, érintve a főbb buktatókat. 


#1 Süssünk otthon kenyeret!

 

A házi, elsősorban kovászos kenyérkészítés témakörét járjuk körbe. Bemutatjuk a hazai piacon ismertebb kenyérfajták elkészítési módszereit. Végig vesszük a kovásznevelés lépéseit, a kovászos kenyér egészségre gyakorolt hatását, a mindennapi rohanó életünkbe történő beillesztését.

A témával kapcsolatos fontos linkek, saját csatornák elérhetőségei:


Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!