international
december

09.

Súlyos betegség után, életének 90. évében elhunyt Ormos Mária Széchenyi-díjas történész, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Pécsi Tudományegyetem volt rektora, a PTE BTK Történettudományi Intézet professzor emeritája, Pécs Megyei Jogú Város díszpolgára, a 20. századi európai és magyar történelem nemzetközileg is elismert kutatója.

október

25.

Mélységes fájdalommal tudatjuk, hogy Szirmai Imre professzor, PTE KK Neurológia Klinika egykori munkatársa, az MTA doktora, a Semmelweis Egyetem Neurológia Klinika nyugalmazott igazgatója 2018. október 23-án elhunyt.

September

03.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 84. évében elhunyt dr. Komáromy László, a PTE Egészségtudományi Kar és az Általános Orvostudományi Kar emeritus főiskolai tanára.

augusztus

21.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Dr. Pintér András, a Gyermekgyógyászati Klinika emeritus egyetemi tanára életének 82. évében elhunyt.

március

19.

2018. március 15-én, életének 80. évében, méltósággal viselt, hosszan tartó betegség következtében elhunyt a Pécsi Tudományegyetem egykori rektorhelyettese, az Állam- és Jogtudományi Kar volt dékánja, a Közigazgatási Jogi Tanszék vezetője, Dr. Ivancsics Imre.