international

Média Iroda

Harka Éva  ügyvivő szakértő, irodavezető

Harka Éva
ügyvivő szakértő, irodavezető

Elérhetőségei:

06 72/201-500/12122, +36 30/701 1724
harka.eva@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 118-as iroda

Feladatai:

A Média Iroda feladatainak koordinálása, integrált szerkesztőség felállítása és működtetése. Kapcsolattartás a kommunikációs feladatokkal ellátott kari munkatársakkal, kapcsolati koordinátorokkal. A Rektori Kabinet és a karok közti eseményeket érintő kapcsolat koordinálása, a PTE magyar és angol nyelvű központi honlapjain (pte.hu, pte.hu/english) megjelenő tartalmakkal kapcsolatos feladatok koordinálása, a PTE központi közösségi média megjelenéseinek koordinálása. Az UnivPécs print lapszámai főszerkesztői teendőinek ellátása. Rektori-kancellári hírlevelek szerkesztése és az ezzel kapcsolatos feladatok koordinálása és a hírlevelek kiküldése.

 


 

Balogh Róbert  ügyvivő szakértő, lapszerkesztő (UnivPécs)

Balogh Róbert
ügyvivő szakértő, lapszerkesztő (UnivPécs)

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12075
balogh.robert@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 126-os iroda

Feladatai:

Az UnivPécs magyar nyelvű lapszámai lapszerkesztői teendőinek ellátása, kapcsolattartás az UnivPécsnél gyakorlatot vállaló hallgatókkal, cikkek, tudósítások és interjúk készítése az UnivPécs print lapszámai, illetve a PTE online felületei számára. A PTE és az UnivPécs közösségi média oldalainak tartalomszerkesztése, illetve azokra tartalomgyártás, az UnivPécs és az UnivPécs International terjesztési folyamatainak koordinálása, felügyelete, a terjesztéssel kapcsolatos postázási feladatok ellátása, a terjesztésbe bevont hallgatók koordinálása.

 


 

Tóth Mariann  ügyvivő szakértő, UnivPécs International főszerkesztő

Tóth Mariann
ügyvivő szakértő, UnivPécs International főszerkesztő

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12145
toth.mariann@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 126-os iroda

Feladatai:

Az UnivPécs International angol nyelvű lapszámai főszerkesztői teendőinek ellátása. Kapcsolattartás az UnivPécs International-nál gyakorlatot vállaló nemzetközi hallgatókkal, cikkek, tudósítások és interjúk készítése az UnivPécs és UnivPécs International print lapszámai, illetve a PTE online felületei számára. A PTE és az UnivPécs közösségi média oldalainak tartalomszerkesztése.  A PTE angol nyelvű központi oldalának (pte.hu/english) tartalommenedzsmentje.

 


 

Kottász Gergely
ügyvivő szakértő, sajtóreferens

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12174, +36 30/966 1257
kottasz.gergely@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 119-es iroda

Feladatai:

Sajtókommunikációs stratégia kidolgozása, központi sajtótájékoztatók szervezése, egyetemi sajtócímjegyzék rendszeres frissítése, heti programajánlók szerkesztése és kiküldése a sajtólistára, központi sajtóközlemények készítése. Folyamatos kapcsolattartás az országos és regionális sajtóval, sajtófigyelés kiküldése a vezetőknek és a kommunikációs feladatokkal ellátott kari munkatársaknak, heti sajtószemle, sajtó összefoglaló készítése a Magyar Rektori Konferencia számára. Interjúk, nyilatkozatok szervezése az egyetem vezetői, illetve szakértői számára. A Média Kódex érvényesítése, forgatási engedélykérelmek elbírálása, engedélyek kiadása. A külső lapterjesztési szabályzat érvényesítése, koordinációja, PR-cikkek és oldalak koordinálása, sajtószóvivői feladatok ellátása, kiemelt központi eseményeken műsorközlői feladatok ellátása, szükség esetén a kríziskommunikáció koordinálása.

 


 

Aknai Péter
ügyvivő szakértő

Elérhetőségei:

06 72/201-500/12140
aknai.peter@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 118-as iroda

 


 

Kosaras Attila  ügyvivő szakértő, főszerkesztő (Universitas Televízió)

Kosaras Attila
ügyvivő szakértő, főszerkesztő (Universitas Televízió)

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12071, +36 30/701 0374
kosaras.attila@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 138-as iroda

Feladatai:

Gyakorlati oktatás folytatása az egyetemi média munkatársai, a közreműködő hallgatók részére. A TV műsorok folyamatos adásának biztosítása, folyamatos kapcsolattartás a városi és az érintett társ televíziók vezetőivel.

 


 

Ifj. Kosaras Attila  ügyvivő szakértő, non lineális vágó

Ifj. Kosaras Attila
ügyvivő szakértő, non lineális vágó

Elérhetőségei:

06 72/501-500/18510
ifj.kosaras.attila@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 132-es iroda

Feladatai:

Az UniversitasTelevízió arculatának elkészítése, frissítése és a szükséges prezentációk elkészítése. On-Line közvetítés műszaki vezetői feladatainak ellátása, egyetemi televízió műsorainak műszaki vezetése, Nyitott Egyetem műsorok vágása, kész műsorok digitalizálása, sokszorosítása, videó anyagok archiválása.

 


 

Horváth Nikolett Csilla
szerkesztő-riporter

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12070
horvath.nikolett@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 135-ös iroda

Feladatai:

A Nyitott Egyetem program teljes körű működtetése, az előadások szervezése, reklámozása, levezetése, a felvett anyagok szerkesztése, felkonferálása, archiválás, a televízió adminisztratív feladatainak ellátása.

 


 

Bíró Bernadett
szerkesztő-riporter

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12070
biro.bernadett@pte.hu

Feladatai:

A Navigátor című műsor teljes körű működtetése, riportok, tudósítások elkészítése, kapcsolattartás az interjúalanyokkal, anyagok szerkesztése és műsorvezetés, rövidfilmek és portrék készítése az egyetem oktatóiról, vezetőiről.

 


 

Geng Tamás  ügyvivő szakértő, operatőr

Geng Tamás
ügyvivő szakértő, operatőr

Elérhetőségei:

06 72/501-500/18511
geng.tamas@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 134-es iroda

Feladatai:

A Navigátor műsor vágása, internetes megjelenés, forgatásokon operatőri feladatok ellátása, a Nyitott Egyetem műsorban való részvétel, kész műsorok digitalizálása, sokszorosítása, videó anyagok archiválása.

 


 

Kalotai Péter
ügyvivő szakértő, operatőr

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12070
kalotai.peter@pte.hu
Rektori Kabinet, I. emelet 136-os iroda

Feladatai:

Az Universitas Televízió műsorainak operatőre, elkészült felvételek digitalizálása, archiválása, katalógus feltöltése.