international

elmarad - Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia

Esemény dátuma
2020-06-24 09:00 - 2020-06-25 16:00
Esemény helyszíne és címe
Nemzetközi Oktatási Központ (7624 Pécs, Damjanich utca 30.)

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara (PTE KTK) és Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete (VSZI) tisztelettel tájékoztatja Önt a„Renewable Management - A menedzsment megújuló elmélete és gyakorlata -” címmel meghirdetett II. Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia megrendezésében bekövetkezett változásokról.


Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia

 

 

A Szervező Bizottság áttekintette a konferencia szervezés és megrendezés megváltozott körülményeit és megállapította, hogy a konferencián való személyes jelenlét várhatóan komoly egészségügyi akadályokba ütközne. A fentiek alapján a Bizottság úgy döntött, hogy a konferenciát, az előre meghirdetett módon nem rendezi meg, ám lehetőséget biztosít a regisztráltak számára publikációik lektorált, ISBN számmal ellátott nyomtatott és online konferencia kötetekben való megjelentetésére.

Fontos tudnivalók és határidők:

  • A tanulmányok végső beküldési határideje 2020. május 15.
  • A tanulmányok ISBN számmal ellátott, lektorált (keményfedeles, nyomtatott) konferencia kötetben és a konferencia honlapján online változatban is megjelennek.
  • Formai követelmények a következő linken érhetőek el. („Best paper” megjelölés esetén a terjedelmi korlát 6000-9000 szó.)
  • A tanulmányok nyelve: angol és magyar.
  • Akik továbbra is pályáznak a „Best paper” díjra, azok tanulmányait a konferencia Tudományos Bizottsága bírálja el, s továbbra is fennáll a lehetőségük a Vezetéstudomány szakmai folyóiratba való megjelenésre, amennyiben teljesítik a folyóirat Szerkesztő Bizottságának feltételeit. Erről 2020.4.15. után részletes tájékoztatót küldünk.

Találkozzunk személyesen a III. Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencián 2022-ben!
Megértésükben bízva, tisztelettel:

 

Kelt: Pécs, 2020. 04. 02.

Dr. Schepp Zoltán dékán                                
egyetemi tanár                                                  
PTE KTK                                                        
schepp.zoltan@ktk.pte.hu                                
 

 

Dr. Jarjabka Ákos intézetigazgató
egyetemi docens
PTE KTK VSZI
jarjabka.akos@ktk.pte.hu

 

Részletek: https://ktk.pte.hu/hu/tudomany/tudomanyos-rendezvenyek/farkas-ferenc-nemzetkozi-tudomanyos-konferencia/2020-konferencia

Rovat