international
február

12.

Magyarország egyik legnagyobb múltú mérnökszakmai rendezvényére, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar „Pollack Expo 2020” szakmai kiállítására és konferenciájára kerül sor február 27-28-án.

január

16.

A PTE TTK Szentágothai János Protestáns Szakkollégium, a Szentágothai Szakkollégium Egyesülettel közös szervezésben 2020. március 12. és 13. napján rendezi meg hagyományos konferenciáját és hallgatói versenyét.

január

14.

Az ünnepség keretében kerül sor az új PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PARTNERINTÉZMÉNYE címek ünnepélyes átadására a pedagógusképzésben sikeresen pályázó köznevelési intézmények és civil szervezetek képviselői részére.

január

14.

Az Amerikai Magyar Tanáregyesület évente megrendezi konferenciáját a magyar kultúra, történelem, néprajz, irodalom, nyelvészet, szépművészet, zene és más kapcsolódó tudományokból.

január

14.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara (PTE KTK) és Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete (VSZI) tisztelettel tájékoztatja Önt a„Renewable Management - A menedzsment megújuló elmélete és gyakorlata -” címmel meghirdetett II. Farkas Ferenc Nemzetközi Tudományos Konferencia megrendezésében bekövetkezett változásokról.

január

06.

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar és a Nők a Tudományban Egyesület közös szervezésében valósul meg a Nők a tudományban 2020 konferencia.

december

02.

December 4-én kerül megrendezésre a "Szulejmán szultán zarándokvárosának kutatása 2012–2019" elnevezésű konferencia.

november

13.

November 20-án kerül megrendezésre a PTE Egyetemi Levéltár idei XVI. levéltári napi konferenciája.

november

07.

A Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar konferenciát szervez legendás professzora, a közigazgatás tudományának nemzetközi szintű művelője Szamel Lajos születésének 100. évfordulója alkalmából.

november

07.

A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából tudományos konferenciát tartanak a Pécsi Akadémiai Bizottság Székházában 2019. november 28-29. között.