június

09.

A járványügyi veszélyhelyzetre is tekintettel tudományos igényességgel áttekinteni mindazokat a társadalmi, állami kihívásokat, amelyek rendkívüli helyzetekben a közrend, a közbiztonság és az államhatár rendje védelmének, a rendészet működésének paramétereit meghatározhatják.

április

08.

Az európai földrajzi társaságokat összefogó ernyőszervezet, az EUGEO, az idei évben április 9-re szervezi hagyományos GeoNight programját. Az országhatárokon és kultúrákon átívelő nemzetközi rendezvénysorozathoz immár harmadik éve csatlakozik a PTE Természettudományi Kar Földrajzi és Földtudományi Intézete. A 35 résztvevő ország közül Magyarország adja a második legtöbb programot, melyből hatot a #pecsifoldrajz-osok biztosítanak.
 

április

07.

A Digitális Jólét Program 2021. április 14-én „Munkajog a digitális munkarendben” címmel online konferenciát szervez.

március

25.

A Green AURA mozgalom neve az alábbi szóösszetételből született: (AUgmented Reality Assisted living labs), vagyis a kiterjesztett valóság eszközével felszerelt élő laborokkal rendelkező ZÖLD közösség összefogása.

március

23.

Az angol nyelvű panelben a pandémiával kapcsolatban izgalmas nemzetközi témák kerülnek megvitatásra!

február

22.

A múlt évben elkezdett Webinárium-Geopolitikai fórum sorozat folytatása, amelynek harmadik online konferenciát rendezik meg!

február

01.

2021. február 11-én ismét megrendezésre kerül a "Nők a Tudományban Világnap" alkalmából a nemzetközi "Women in Science - Nők a Tudományban" konferencia.

november

30.

 A civil szektor és a társadalmi vállalkozások támogatása az átalakuló digitális gazdasági környezetben.

november

08.

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt 2020. november 9-én 10.30 órától a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont IX. Szentágothai Nap online ünnepségére.

október

16.

10 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont. 

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!