Alkalmazotti tanács

Hírek

Üdülési tájékoztató 2022

 

Kedves Egyetemi Polgárok!

Megjelentek a 2022. évi üdülési felhívások. Az FDSZ felhívását az alábbi linken érik el: 

https://fdsz.pte.hu/hu/udules

Az IESZ üdülési lehetőségeit a csatolt dokumentum tartalmazza, illetve a jelentkezést a csatolt jelentkezési lapon fogadják.


Üdülési kérelem 2022_.docx , Üdülési tájékoztató 2022_.docx

Alkalmazotti tanács

Alkalmazotti tanács

alkalmazotti_tanacs

 

Tisztelt Egyetemi Polgárok!
Kedves Munkatársak!

 

Köszöntjük a PTE Alkalmazotti Tanács honlapján.

A választási eljárás során tanúsított aktív részvételének köszönhetően  2022. március 18. napján megalakult a Pécsi Tudományegyetem Üzemi Tanácsa. Ügyrendünkben elnevezésünket Alkalmazotti Tanácsra módosítottuk, ezzel is hangsúlyozva, hogy az Egyetem munkavállalóit, érdekeiket állítjuk a fókuszba tevékenységünk során.

Köszönjük a bizalmat, azt, hogy fontosnak tartotta a munkavállalók megfelelő képviseletét az Egyetem gazdasági és szociális érdekeit érintő döntéseiben. Hiszünk abban, hogy Egyetemünk működésének lényeges és elsődleges mozgatórugói a munkavállalók, akik a szervezeti sikeresség és hatékonyság alapkövei. Érdekeik képviselete, a munkáltatóval való szoros és támogató együttműködés kialakítása a legfontosabb feladatunk.

Kérem, továbbra is támogasson minket és észrevételeivel, javaslataival, problémái megosztásával segítse az Üzemi Tanács sikerességét. Kérjük, keressenek minket az alkalmazottitanacs@pte.hu email címen, illetve tagjainkat elérhetőségeiken.

Elkötelezettek vagyunk az Egyetem munkavállalói felé történő rendszeres, érdemi tájékoztatásban, amelynek egyik fóruma ez a honlap.

A működésünkkel kapcsolatos dokumentumokat, tájékoztatóinkat, friss híreinket közzétesszük, kérjük, keresse fel oldalunkat rendszeresen.

 

PTE Alkalmazotti Tanács
 

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!