Alkalmazotti tanács

Hírek

AT ügyfélfogadás

 

Személyes egyeztetési lehetőség előzetes e-mailes bejelentkezés alapján (alkalmazottitanacs@pte.hu)

Alkalmazotti Tanács iroda nyitvatartása

  • Kedd: 15.00 - 17.00
  • Csütörtök: 8.00 - 10.00

Cím: 7624 Pécs, Jakabhegyi út 6, földszint 02-es irodaAlkalmazotti tanács

Tisztelt Egyetemi Polgárok!
Kedves Munkatársak!

Köszöntjük a PTE Alkalmazotti Tanács honlapján.

A választási eljárás során tanúsított aktív részvételének köszönhetően  2022. március 18. napján megalakult a Pécsi Tudományegyetem Üzemi Tanácsa. Ügyrendünkben elnevezésünket Alkalmazotti Tanácsra módosítottuk, ezzel is hangsúlyozva, hogy az Egyetem munkavállalóit, érdekeiket állítjuk a fókuszba tevékenységünk során.

Köszönjük a bizalmat, azt, hogy fontosnak tartotta a munkavállalók megfelelő képviseletét az Egyetem gazdasági és szociális érdekeit érintő döntéseiben. Hiszünk abban, hogy Egyetemünk működésének lényeges és elsődleges mozgatórugói a munkavállalók, akik a szervezeti sikeresség és hatékonyság alapkövei. Érdekeik képviselete, a munkáltatóval való szoros és támogató együttműködés kialakítása a legfontosabb feladatunk.

Kérem, továbbra is támogasson minket és észrevételeivel, javaslataival, problémái megosztásával segítse az Üzemi Tanács sikerességét. Kérjük, keressenek minket az alkalmazottitanacs@pte.hu email címen, illetve tagjainkat elérhetőségeiken.

Elkötelezettek vagyunk az Egyetem munkavállalói felé történő rendszeres, érdemi tájékoztatásban, amelynek egyik fóruma ez a honlap.

A működésünkkel kapcsolatos dokumentumokat, tájékoztatóinkat, friss híreinket közzétesszük, kérjük, keresse fel oldalunkat rendszeresen.

 

PTE Alkalmazotti Tanács