international

1% az Egyetemért

1% az egyetemért a PTE-n

 

Tisztelt Egyetemi Polgár!
 

Közeleg a személyi jövedelemadó bevallás határideje. Kérjük, hogy amikor a közcélokra felajánlható 1%-ot bejelöli adóbevallásában, ne feledkezzen meg a Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítványának történő adakozás lehetőségéről. 

Az elmúlt év adatai azt mutatják, hogy a PTE dolgozóinak több, mint 60%-a egyáltalán nem nyilatkozik az SZJA közcélokra felajánlható 1%-áról, pedig ez csak két kattintás lenne az elektronikus adóbevallási rendszerben.

A COVID-19 járvány fokozott megterhelést ró egyetemünkre, ami nemcsak dolgozóinktól vár el jelentős többletmunkát, hanem az anyagi ráfordítások is jelentősen megemelkedtek, így kevesebb jut mind intézményi fejlesztésekre, mind személyi szakmai támogatásokra. A Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítványa ezeken a területeken tud segíteni kiegészítve a kieső anyagi forrásokat.
 
Ne hagyja veszni ezt a lehetőséget! Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa Alapítványunkat!
Adószám: 19034951-1-02

 
Prof. Dr. Németh Péter s.k.
alapítványi elnök
 


 

 

 


 

A RENDELKEZŐ NYILATKOZATHOZ

A kedvezményezett adószáma: 1 9 0 3 4 9 5 1 – 1 – 0 2

A kedvezményezett neve: Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítvány

 

Az adó 1+1 százalékának felajánlására az eSZJA felületen vagy az önadózóként elkészített bevallásban, illetőleg a nyilatkozat NAV-hoz történő személyes benyújtással van lehetőség 2020. május 20-ig.

 

Az utóbbi esetben a rendelkező nyilatkozatot kérjük, tegye egy normálméretű borítékba, amelyen feltüntette:

NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT!

Kérjük, hogy a lezárt boríték ragasztási felületén átnyúlóan tüntesse fel aláírását is!

Ezen a lapon nyilatkozhat arról, hogy az összevont adóalapját terhelő, a kedvezményekkel csökkentett és befizetett személyi jövedelemadója 1%-át kéri átutalni az Ön által megjelölt kedvezményezett számára. A kedvezményezettek körét és a felhasználás célját külön törvény szabályozza. Egy nyilatkozaton csak egy kedvezményezett szerepelhet! 

Felhívás »

Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó 1+1 százalékáról »

Kitöltési útmutató »