international

Asszisztensek

Basler Judit  ügyvivő szakértő, rektori asszisztens

Basler Judit
ügyvivő szakértő, rektori asszisztens

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12412, +36 30/287 5845
basler.judit@pte.hu
Rektori Kabinet, földszint 03-as iroda

Feladatai: 

A rektor találkozóinak, megbeszéléseinek szervezése, a rektor naptárjának kezelése, a rector@pte.hu e-mailfiók kezelése, kapcsolattartás a rektorhelyettesek, a rektori kabinetvezető asszisztensével, a Rektori Kabinet, a karok és önálló szervezetek vezetőivel, munkatársaival. Közreműködés a Szenátus, a Rektori Tanács, a Dékánok Tanácsa, a Rektori Vezetői Értekezlet, valamint az egyéb testületi ülések, megbeszélések, találkozók előkészítésében.

 


 

Bujáki Boglárka  ügyvivő szakértő, a rektori kabinetvezető asszisztense

Bujáki Boglárka
ügyvivő szakértő, a rektori kabinetvezető asszisztense

Elérhetőségei:
06 72/501-500/12480, +36 70/296 6960
bujaki.boglar@pte.hu
Rektori Kabinet, földszint 07-es iroda

Feladatai: 

A rektori kabinetvezető találkozóinak, megbeszéléseinek szervezése, a rektori kabinetvezető naptárjának kezelése, kapcsolattartás a rektor, a rektorhelyettesek asszisztenseivel, a Rektori Kabinet, a karok és önálló szervezetek vezetőivel, munkatársaival. A Rektori Kabinet szervezeti egységei közötti koordinációs feladatok ellátása. Közreműködés a Szenátus, a Rektori Tanács, a Dékánok Tanácsa, a Rektori Vezetői Értekezlet, valamint az egyéb testületi ülések, megbeszélések, találkozók előkészítésében. Közreműködés a rektori kabinetvezető feladat- és hatáskörébe tartozó ügyekben dokumentumok, előterjesztések készítésében, szakmai egyeztetésében.

 


 

Solt Nikolett  igazgatási ügyintéző, a stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes asszisztense

 

Solt Nikolett
igazgatási ügyintéző, a stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes asszisztense

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12404, +36 30/562 3116
solt.nikolett@pte.hu
Rektori Kabinet, földszint 05-ös iroda

Feladatai: 

A stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes találkozóinak, megbeszéléseinek szervezése, naptárjának kezelése, közreműködés előterjesztések, a stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes feladat-és hatáskörébe tartozó ügyekben dokumentumok, előterjesztések előkészítésében, szakmai egyeztetésében. Kapcsolattartás a rektor, a rektorhelyettesek, a rektori kabinetvezető asszisztenseivel, a Rektori Kabinet, a karok és önálló szervezetek vezetőivel, munkatársaival, stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes tagságával működő testületek vezetőivel, titkáraival. Közreműködés a Szenátus, a Rektori Tanács, a Dékánok Tanácsa, a Rektori Vezetői Értekezlet, valamint az egyéb testületi ülések, megbeszélések, találkozók előkészítésében.

 


 

Waldné János Mónika  ügyvivő szakértő, a tudományos és innovációs rektorhelyettes asszisztense

 

Waldné János Mónika
ügyvivő szakértő, a tudományos és innovációs rektorhelyettes asszisztense

Elérhetőségei:

06 72/501-500/12413, +36 30/160 0202
wald.monika@pte.hu
Rektori Kabinet, földszint 03-as iroda

Feladatai: 

A tudományos és innovációs rektorhelyettes találkozóinak, megbeszéléseinek szervezése, naptárjának kezelése, közreműködés előterjesztések, a stratégiai és kapcsolati rektorhelyettes feladat-és hatáskörébe tartozó ügyekben dokumentumok, előterjesztések előkészítésében, szakmai egyeztetésében. Kapcsolattartás a rektor, a rektorhelyettesek, a rektori kabinetvezető asszisztenseivel, a Rektori Kabinet, a karok és önálló szervezetek vezetőivel, munkatársaival, a tudományos és innovációs rektorhelyettes tagságával működő testületek vezetőivel, titkáraival. Közreműködés a Szenátus, a Rektori Tanács, a Dékánok Tanácsa, a Rektori Vezetői Értekezlet, valamint az egyéb testületi ülések, megbeszélések, találkozók előkészítésében. Bélyegzőrendelések kezelése, ügyintézése.