július

22.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2024. július 20-án, 87 éves korában elhunyt dr. Vereczkei Lajos emeritus professzor, a Magatartástudományi Intézet volt igazgatója.

július

17.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2024. július 17-én, életének 99. évében elhunyt dr. Ozsváth Károly emeritus professzor, a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika volt igazgatója.

május

29.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy Nagy Ferencné dr. (született Nyisztor Gizella), egyetemünk Rektori Hivatalának egykori vezetője 74 éves korában elhunyt. Az elhunytat a Pécsi Tudományegyetem saját halottjának tekinti.

Temetésére 2024. június 13-án 13:00-kor kerül sor a Pécsi Köztemetőben.

május

14.


A gyászoló család, a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara mély megrendüléssel tudatja, hogy 2024. május 11-én, életének 82. évében hosszan tartó, méltósággal viselt betegség után elhunyt dr. Szmolenszky Tamásné dr. Rőth Erzsébet emeritus professzor, akadémiai doktor, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Sebészeti Oktató és Kutató

február

19.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Prof. Dr. Illei György, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának emeritus főiskolai tanára, életének 92. évében elhunyt. Professzor Úr pályafutása során rendkívüli hozzájárulást tett a magyar egészségügy és oktatás területén, amelyért mély tisztelet és elismerés illeti.

február

16.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 47. évében elhunyt Prof. Dr. Jakab Ferenc virológus.

február

02.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy elhunyt Dr. Juhász Pál egyetemi docens, egykori informatikai igazgató.

november

20.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2023. november 15-én, 98 éves korában elhunyt dr. Török Béla, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának emeritus professzora.


Az elhunytat a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara saját halottjának tekinti.


Temetése - végakaratának megfelelően - családi körben történik.Emlékét tisztelettel

október

25.

Sajnálattal tudatjuk, hogy hosszú betegség után 2023. október 23-án elhunyt Dr. Varga Attila, a Közgazdaságtudományi Kar akadémikus professzora, a REGA Doktori Iskola vezetője, a KTK egyik legsikeresebb kutatója.

október

11.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 70. évében elhunyt dr. Katics László, a Testnevelési és Sporttudományi Intézet torna szakcsoportjának, majd egyetemi docensként az Egyéni Sportágak Tanszékének egykori vezetője.

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!