2024-03-11

Hangverseny Jandó Jenő emlékére

Esemény helyszíne és címe:
PTE Zeneművészeti Intézet Liszt Ferenc Hangversenyterem (7630, Pécs, Zsolnay Vilmos út 37., Zsolnay Kulturális Negyed, E22 épület)
február

19.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Prof. Dr. Illei György, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának emeritus főiskolai tanára, életének 92. évében elhunyt. Professzor Úr pályafutása során rendkívüli hozzájárulást tett a magyar egészségügy és oktatás területén, amelyért mély tisztelet és elismerés illeti.

február

16.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 47. évében elhunyt Prof. Dr. Jakab Ferenc virológus.

február

02.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy elhunyt Dr. Juhász Pál egyetemi docens, egykori informatikai igazgató.

november

20.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2023. november 15-én, 98 éves korában elhunyt dr. Török Béla, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának emeritus professzora.


Az elhunytat a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara saját halottjának tekinti.


Temetése - végakaratának megfelelően - családi körben történik.Emlékét tisztelettel

október

25.

Sajnálattal tudatjuk, hogy hosszú betegség után 2023. október 23-án elhunyt Dr. Varga Attila, a Közgazdaságtudományi Kar akadémikus professzora, a REGA Doktori Iskola vezetője, a KTK egyik legsikeresebb kutatója.

október

11.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 70. évében elhunyt dr. Katics László, a Testnevelési és Sporttudományi Intézet torna szakcsoportjának, majd egyetemi docensként az Egyéni Sportágak Tanszékének egykori vezetője.

október

08.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy dr. Sólyom László, volt köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság első elnöke, akadémikus, egyetemi tanár, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának alumnusa október 8-án, élete 82. évében elhunyt.

szeptember

19.

Mély megrendüléssel adunk hírt arról, hogy dr. Bruhács János, az Állam- és Jogtudományi Kar professor emeritusa, korábbi dékánja 2023. szeptember 15-én, életének 83. évében elhunyt. Temetésére 2023. október 4-én kerül sor 12:00-kor a Pécsi Köztemetőben. Búcsúztatóját a temető főbejárata melletti Nagy díszteremben tartják. A szertartás további része szűk családi körben zajlik. Az elhunytat a Pécsi

szeptember

12.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Viola Zoltán Ernő, a Kancellári Hivatal Egyetembiztonsági Osztály ügyvivő szakértője 48 éves korában elhunyt.

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!