szeptember

19.

Mély megrendüléssel adunk hírt arról, hogy dr. Bruhács János, az Állam- és Jogtudományi Kar professor emeritusa, korábbi dékánja 2023. szeptember 15-én, életének 83. évében elhunyt.

szeptember

12.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Viola Zoltán Ernő, a Kancellári Hivatal Egyetembiztonsági Osztály ügyvivő szakértője 48 éves korában elhunyt.

augusztus

08.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Hóvári János, a kiváló történész-turkológus, Magyarország volt nagykövete Tel-Avivban, Kuvaitban és Ankarában, a Türk Államok Szervezete (TÁSZ) Magyarországi Képviseleti Irodájának vezetője, a Pécsi Tudományegyetem egykori oktatója, címzetes egyetemi tanára 2023. augusztus 6-án, életének 69. évében elhunyt.

Kollégái és tanítványai az Egyetemen a kiváló tanárt

július

22.

A gyászoló család, a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara mély megrendüléssel tudatja, hogy 2023. július 7-én, 82 éves korában elhunyt dr. Fischer Emilné dr. Málovics Ilona, a Kórházhigiénés Szolgálat volt vezetője, akit szűk családi körben helyeznek örök nyugalomra.

Emlékét tisztelettel megőrizzük!

 

július

20.

A gyászoló család, a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara mély megrendüléssel tudatja, hogy 91 éves korában, július 15-én, családja körében elhunyt dr. Kontrohr Tivadar, az Orvosi Mikrobiológiai és Immunitástani Intézet volt munkatársa.
Emlékét tisztelettel megőrizzük!

április

04.

Életének 94. évében elhunyt Dr. Krisztián Béla címzetes egyetemi tanár. Tanár Úr neve elválaszthatatlanul egybeforrt a KPVK jogelődjének, a PTE Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézetének személyügyi és művelődési képzéseivel.

március

07.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2023. március 7-én, a 85. születésnapján elhunyt dr. Krommer Károly, a PTE Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának emeritus professzora.

február

16.

Hosszú és tartalmas életének 95. esztendejében, 2023. február 12-én elhunyt Hoóz István professzor, a hazai demográfiatudomány legismertebb képviselője, a magyar statisztikustársadalom doyenje. Személyében a Pécsi Tudományegyetem Örökös Professzorát, egykori rektorhelyettesét, az Állam- és Jogtudományi Kar korábbi oktatóját, jogászgenerációk rettegett, de mindig tisztelt statisztika professzorát

január

16.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2023. január 14-én, életének 91. évében hosszú betegség után elhunyt Prof. Dr. Mészáros Lajos, Egészségtudományi Karunk emeritus főiskolai tanára, zalaegerszegi képzési központunk korábbi igazgatója.

november

24.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 2022. november 17-én, életének 78. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Kajtár Pálné Dr. Nagy Júlia Karunk volt főiskolai docense, korábbi minőségügyi dékáni megbízottja, valamint az Általános Orvostudományi Kar Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet adjunktusa.

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!