Pszichológiai Konzultáció

A Pszichológiai Konzultáció a PTE Általános Orvostudományi Karán működő tanácsadó szolgáltatás. Célja, hogy a magyar, angol és német programon tanuló orvostanhallgatók számára pszichológiai segítséget nyújtson. Az egyetemen töltött évek, a fiatal felnőttkor a személyes fejlődés meghatározó és érzékeny időszaka. Az orvossá válás folyamata sok tekintetben különbözik más hivatásokétól: a kihívások megterhelőbbek, a hallgatókat személyiségükben is mélyebben érintik. A konzultáció egyéni és csoportos formában vehető igénybe, térítésmentesen, teljes diszkréciót biztosítva.

Szolgáltatásunk orvos-beteg kapcsolatot, terápiát igénylő ellátást nem végez. Diagnózist nem adunk, gyógyszert sem rendelünk. Segítünk azonban a jelentősebb pszichológiai problémák megítélésében. Az érdeklődőket tájékoztatjuk, hogyan juthatnak terápiás ellátáshoz.

Konzultációra minden esetben e-mailben (pszikon@aok.pte.hu) vagy a weboldalon keresztül lehet jelentkezni. A szolgálat vezetője továbbítja a jelentkezést egy munkatársának, aki válaszol a jelentkezőnek és időpontot egyeztet vele az első találkozáshoz. A konzultáció helye elsősorban a Magatartástudományi Intézetben található, de előfordulhat, hogy a konzulens kolléga online vagy más helyszínen történő találkozást ajánl fel.


Kapcsolat

 https://pszikon.aok.pte.hu

 pszikon@aok.pte.hu

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!