Újra éjfélig tart nyitva a Tudásközpont!

2018.

november

27.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idei téli vizsgaidőszakban, december 3. és január 20. között ismét meghosszabbított nyitvatartással várja a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont és a Csorba Győző Könyvtár,  az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.


Az előző, 2017/18-as tanév téli vizsgaidőszakának 43 napja alatt 4861 hallgató tanult reggel 8.00 és éjfél között a Tudásközpontban. A legtöbb látogató december 12-én érkezett; ezen a napon a hosszabbított nyitva tartás alatt 175-en vették igénybe a PTE Hallgatói Önkormányzatának kezdeményezésére és a könyvtárosok munkája révén megvalósult akciót, mely lassan hagyománnyá válik egyetemünkön.

A hosszabbított nyitvatartás első felében, 8.00-20.00 között a szokott rend szerint lehet majd igénybe venni a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat, vagyis - aki még nem tette meg - be lehet iratkozni, lehet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni.

20.00 órától a 2. emeleten lesz lehetőség tanulásra az olvasóteremben, a tanulófülkékben, illetve a közösségi tanulóban. 

A parkoló felőli, déli bejárat zárva lesz, ezért olvasóink a főbejárati forgóajtót tudják majd használni.

 

Rovat

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!