március

16.

Az Üzemi Tanács választáson 3307 (44,5%) munkavállaló adta le a szavazatát az Egyetem munkavállalói közül.

február

24.

Tisztelt Munkavállaló!

Az Üzemi Tanács választás záró fordulójára 2022. március 2-10. között kerül sor. Sikertelen választás esetén a munkavállalók képviselet nélkül maradnak az egyetemi döntéshozatalban.

január

20.

A modellváltással a PTE eddigi, kifejezetten a munkavállalók érdekeit a Szenátusban és egyéb plénumokon képviselő Közalkalmazotti Tanácsa megszűnik, és helyébe az ún. Üzemi Tanács lép. Ennek tagjait a PTE munkavállalói választják.

január

11.

Az Üzemi Tanács választáson a szavazás megismétlése szükséges. Sikertelen választás esetén a munkavállalók képviselet nélkül maradnak az egyetemi döntéshozatalban.

december

09.

Tisztelt Munkavállaló!

Az Üzemi Tanács választáson 2534 munkavállaló adta le a szavazatát (35%) az Egyetem közel 8000 munkavállalója közül. A szavazás érvényességéhez a munkavállalók több, mint felének szavazatára van szükség.

november

26.

Az Üzemi Tanács választásására december 3-tól nyílik lehetőség, mely Tanács gyakorolja az Egyetemmel munkaviszonyban állók nevében a részvételi (tájékoztatás kérési, együttdöntési, véleményezési és egyetértési) jogokat.

november

03.

Tisztelt Munkavállalók!

Az Üzemi Tanács Választási Bizottsága a beérkezett jelölések alapján a következő jelöltlistát állította össze (a lista frissítve 2022. február 24-én):

április

26.

Tisztelt Egyetemi Polgár!

Közeleg a személyi jövedelemadó bevallás határideje. Kérjük, hogy amikor a közcélokra felajánlható 1%-ot bejelöli adóbevallásában, ne feledkezzen meg a Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítványának történő adakozás lehetőségéről. 

február

24.

Tisztelt Dolgozók!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy megújultak dolgozói kedvezményeink.

augusztus

11.

Nagy veszteség érte a felvidéki kulturális életet: leégett a Tőketerebesi járásban található Zétény községi hivatala, illetve a szomszédságában álló kultúrház 2020. május 6-án. A tűz, amely elpusztította Zétény község kulturális intézményét, elsősorban a település és járás kulturális életében jelent mérhetetlen veszteséget, azonban annak következményeit minden közösségek iránt elkötelezett Kárpát

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!