2022-09-22

Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap

2019-11-29

Jövő-Kép Workshop

Esemény helyszíne és címe:
Pécs, Szántó Kovács János utca 1/b

2019-11-16

Európai Hulladékcsökkentési Hét

június

03.

2024. május 29-én a Pécsi Tudományegyetem egy munkatársa nevében, megtévesztő, rosszindulatú e-mailek kerültek kézbesítésre számos egyetemi partner levelezési címére (PTE címzettek számára a kézbesítést az egyetem spam filtere blokkolta).

április

11.

Kedves Egyetemi Polgárok!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a Facebook felületén adathalász bejegyzések láttak napvilágot, melyek a Pécsi Tudományegyetem nevét és arculati elemeit használják fel jogtalanul.

 

december

20.

2024. január 1-jével a Pécsi Tudományegyetem csoportos áfaalanyiság létrehozására kapott engedélyt a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

március

16.

Az Üzemi Tanács választáson 3307 (44,5%) munkavállaló adta le a szavazatát az Egyetem munkavállalói közül.

február

24.

Tisztelt Munkavállaló!

Az Üzemi Tanács választás záró fordulójára 2022. március 2-10. között kerül sor. Sikertelen választás esetén a munkavállalók képviselet nélkül maradnak az egyetemi döntéshozatalban.

január

20.

A modellváltással a PTE eddigi, kifejezetten a munkavállalók érdekeit a Szenátusban és egyéb plénumokon képviselő Közalkalmazotti Tanácsa megszűnik, és helyébe az ún. Üzemi Tanács lép. Ennek tagjait a PTE munkavállalói választják.

január

11.

Az Üzemi Tanács választáson a szavazás megismétlése szükséges. Sikertelen választás esetén a munkavállalók képviselet nélkül maradnak az egyetemi döntéshozatalban.

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!