Kooperatív Doktori Program 2021/2022-es tanévre vonatkozó pályázati felhívás

2021.

augusztus

18.

Tájékoztatom, hogy megjelent a Kooperatív Doktori Program 2021/2022-es tanévre vonatkozó pályázati felhívása.


A részletes pályázati felhívás, valamint a letölthető pályázati dokumentumok az NKHI Hivatal honlapján érhetők el: https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/kdp-2021

A KDP-re való jelentkezés várhatóan 2021. július 12-én kezdődik, és 2021. augusztus 31-én zárul. A pályázatokat a https://kfivelemeny.nkfih.gov.hu felületen történt regisztrációt követően lehet benyújtani.

A pályázat benyújtásához szükséges intézményi befogadó nyilatkozat (A fogadó felsőoktatási intézmény szándéknyilatkozata doktori hallgató kooperatív doktori ösztöndíjas hallgatóként történő befogadásáról) rektori aláírásához kérem a kitöltött nyilatkozatot a PTE Doktori Irodához eljuttatni (PTE Rektori Hivatal, 7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4. 2. emelet 223-as ajtó) – ahonnan az intézményvezető aláírását követően visszaküldjük azt a hallgatónak. A befogadó nyilatkozat aláírása kizárólag a PTE Doktori Iroda közreműködésével lehetséges.

Kérem pályázati szándék esetén körültekintően tanulmányozza a pályázati kiírást, amennyiben kérdése lenne, vagy valamely részlet pontosításra szorul forduljon bizalommal a PTE Doktori Irodához a doktori@pte.hu e-mailcímen, vagy közvetlenül a pályázatban említett doktori iskolához.

 

Üdvözlettel:

Hoffmann Nikolett
PTE Doktori Iroda

Rovat

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!