április

30.

A Pécsi Tudományegyetem Doktori Iskolái felvételt hirdetnek a 2021-2022-es tanévben, szeptember 1-jén induló állami támogatású (ösztöndíjas) és önköltséges PhD, illetve DLA képzésekre.

március

08.

február

01.

Japán nyelv és kultúra tanfolyam indul az INYK szervezésében.

február

01.

ÖSZTÖNDÍJ – KREDIT – KÖZÖSSÉG – SEGÍTSÉGNYÚJTÁS -  PROGRAMOK: LEGYÉL TE IS A TANÍTSUNK MAGYARORSZÁGÉRT! PROGRAM MENTORA!

január

27.

ÖSZTÖNDÍJ – KREDIT – KÖZÖSSÉG – SEGÍTSÉGNYÚJTÁS -  PROGRAMOK: LEGYÉL TE IS A TANÍTSUNK MAGYARORSZÁGÉRT! PROGRAM MENTORA!

január

19.

Jelentkezz angol vagy német nyelvű on-line kurzusra, közép- (B2) vagy felsőfokra (C1) és az otthonodban kényelmesen készülhetsz a vizsgára!

december

16.

A Pécsi Tudományegyetem Doktori Iskolái felvételt hirdetnek a 2020-2021-es tanévben, a február 1-jén induló állami támogatású (ösztöndíjas) és önköltséges PhD, illetve DLA képzésekre.

november

27.

A fórum témája a pedagógusképzésre, tanárképzésre jelentkezők pályaalkalmasságának a kérdése. Szeretnénk, ha a gondolatébresztő előadás és hozzászólások nyomán párbeszéd alakulna ki a fórum résztvevői között, mely a helyi pedagógusképzések számára is adna segítséget, és az országosan napirenden lévő tanárképzés átalakításához is segítene bennünket állásfoglalás kialakításához.

november

19.

November 23-án tartja a Transzlációs Medicina Intézet és I. sz. Belgyógyászati Klinika Transzlációs Medicina Tanszék a 2020/2021. tanévben tanulmányaikat kezdő phd hallgatók első, 3 hónapos progress riportját.

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!