international
február

20.

Tavaly júniusban ünnepelte negyvenedik születésnapját a HVG, ez alkalomból kiállítás nyílik, Pécsett a Tudásközpontban is várják az érdeklődőket.

február

19.

Az ajándékképekből megalkotott kiállítás 2020. február 25-től, március 9-ig, naponta 8 órától 22 óráig lesz megtekinthető.

február

18.

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán (PTE MK) nem mindennapi vendégprofesszor tart mesterkurzust február 17-étől 21-éig a tárgyalkotás, kerámiatervezés szakos hallgatók számára.

február

10.

Február 13-án kerül sor a Látkép című kiállítás megnyitójára.

január

27.

Február 11-én 17 órakor kerül megrendezésre a fotókiállítás és könyvbemutató Egykor és ma címmel.

január

15.

Az Útvesztő című kiállítás megnyitójára január 16-án kerül sor, mely február 7-ig lesz megtekinthető.

november

06.

A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont eseményeiről, programjairól készült plakátok kiállítása valósul meg november 12-én.

november

05.

November 5-7. kerül megrendezésre az Atom Fórum és Kiállítás 2019. – I. Regionális Társadalmi Fórum és Kiállítás a Zsolnay Kulturális Negyed E78 Kiállítótermében és Pirogránit udvarban. 

október

29.

A Nézőpontok: 1956. A civilektől a nagypolitikáig - Interaktív vándorkiállítás megnyitójára szeretettel várjuk az érdeklődőket!

október

28.

Az MK doktori iskola első évfolyamos képző-, és zeneművész doktoranduszainak bemutatkozására szeretettel várnak minden érdeklődőt november 6-án!