Kérem várjon...

március

20.

A Nemzetközi Tavasz programsorozat keretein belül megrendezésre kerül az In the name of - a Litván Nagykövetség kiállítása.

március

19.

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara, valamint a Baranya Megyei Mérnök Kamara „Formáljuk a jövőt, átalakítjuk a világot” címmel kültéri közel 120 poszterből álló plakátkiállítást szervez Pécsett a Széchenyi téren, március 29-április 11 között.

március

11.

Március 14-én kerül sor a Tolvaly Ernő Festészeti Díj 2019 kiállítás megnyitójára.

február

27.

A jégkor pécsi vándora címmel időszakos kiállítás nyílik március elején a pécsi Janus Pannonius Múzeum Természettudományi Osztályán.

február

21.

február

20.

A 13. Pollack Expó apró, ámde látványos szelete a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara által szervezett pécsi rendezvénynek, amely most is két napon, február 28-án és március 1-jén 100 előadással, 120 kiállítóval várja a műszaki, illetve a mérnöki tudományok újdonságai és megoldásai iránt nyitott egyetemi hallgatókat, a gyakorló szakembereket és a nagyközönséget.

február

19.

A PTE Általános Orvostudományi Kar Dékáni Hivatala mindenkit sok szeretettel vár az ajándékképekből összeállított kiállításra.

február

18.

Szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a PTE MIK Városműhely kutatócsoport a hallgatói építészeti kiállítására.

február

11.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 204 című kiállítás megnyitójára 2019. február 14-én, csütörtökön 18 órára a Nádor Galéria Art&Med Kulturális Központba.

február

11.

Farsangi álarc kiállítás a Hőgyészi Gyermekotthon lakóinak művészetterápiás foglalkozáson készült munkáiból.