international
február

27.

Kollégánk, Horváth Gábor bevezet minden érdeklődőt az álhírek világába és fogódzkodót ad ezek felismeréséhez.

február

27.

Március 3-án kerül sor a Nyitott Egyetem következő előadására.

február

26.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottságával karöltve Prof. Dr. Tigyi József akadémikus úr emléke és munkássága előtt tisztelegve ünnepi tudományos ülést tart.

február

25.

A Pécsi Tudományegyetem és az Academia Europaea, mely az Európai Unió egyik vezető tanácsadó testülete 2019-ben kidolgozott egy új betegellátási és oktatási modellt, amely elősegíti, illetve felgyorsítja a tudományos ismeretek egészségügyben történő hasznosítását.

február

25.

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar és a Tolna Megyei Egyed Antal Honismereti Egyesület közös szervezésében kerül sor az előadásra.

február

21.

dr. Herpay Ágnes fagottművész tart előadást február 25-én Művészetek és Irodalom Házában.

február

18.

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) Dél-dunántúli Regionális Szervezete és a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara, a Diákhitel Központ Zrt. közreműködésével tisztelettel meghívja az Egyetem hallgatóit a „Mindennapi pénzügyeink” című rendezvényére.

február

18.

A 2019/2020-as tanév tavaszi szemeszterében folytatódik a PTE Bölcsész Akadémia előadássorozata.

február

10.

Február 11-én kerül megrendezésre a „Skandinávia - királyi palotáktól a trollok földjéig" című előadás.

február

10.

A Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar és Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata együttműködésében valósul meg az előadás.