international
január

21.

Együttműködési megállapodást köt kedden délelőtt az Emirates Magyarországi Fióktelepe és a Pécsi Tudományegyetem a felsőoktatási intézmény Rektori Tanácstermében.

január

16.

Új köntösben, rengeteg új tartalommal várja az érdeklődőket az innovacio.pte.hu oldal, melynek kiemelt célja az egyetemi innovatív eredmények, kutatás-fejlesztési szolgáltatási lehetőség megismertetése.

december

02.

A Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének tematikus nagyrendezvénye, az itt kísérletezett Z fajták jegyében, Király Ferenc emlékére.

november

25.

November 25-én kerül sor a könyvgyűjtemény ünnepélyes átadására.

október

21.

A PTE Botanikus Kertje "Ősz a Botanikus Kertben" címmel rendkívüli nyitva tartással várja a látogatókat november 2-án, szombaton 10-16 óra között.

október

03.

Szeretettel várjuk 2019. október 10-én csütörtökön 10 órakor a Kodály Központban a Magyar Kardiológus Társaság Intervenciós Kardiológiai Munkacsoportjának Kongresszusának megnyitóján.

október

01.

Az Emléktúrára az 1956-os forradalom évfordulójának alkalmából kerül megrendezésre.

September

30.

"Együtt az egészségtudatos hivatásért!" címmel kerül megrendezésre a PTE és a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat intervenciós együttműködése a munkahelyi kiégés ellen.

September

19.

Szeptember 20-án pénteken kerül megrendezésre az idei első Hackathon.

September

17.

A Pécsi Tudományegyetem is csatlakozik az Európai Mobilitási Hét programhoz.