international
március

09.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a soron következő előadásunkra.

március

05.

A digitális média egészségkárosító mellékhatásai, Prof. Dr. med. Dr. phil. MANFRED SPITZER tudományos ismereterjesztő előadása 2020. március 11-én 18.00 órakor a PTE Orvostudományi Kar aulájában.

március

04.

A Pécsi Tudományegyetem Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága tájékoztatja Önöket, hogy a Nemzetközi Tavasz programjait az egyetemi polgárok és a résztvevők egészségvédelme érdekében elhalasztjuk. További információ »

március

03.

Sok szeretettel várnak mindenkit az International Spring programsorozat keretein belül megrendezett előadásra és kiállításmegnyitóra.

március

03.

Március 9-én immáron 4. alkalommal startol el az International Spring, a PTE interkulturális fesztiválja, mely egészen júniusig tart. Mindenkit szeretettel várnak a megnyitón, majd az azt követő előadáson.

március

03.

A sajnálatos járványügyi helyzetre tekintettel az információs nap nem kerül megrendezésre.

március

02.

Az esemény az International Spring keretében valósul meg március 2-án hétfőn.

február

28.

A sajnálatos járványügyi helyzetre tekintettel az előadás nem kerül megrendezésre, pótlásáról későbbi időpontban rendelkezünk.

február

28.

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara tisztelettel meghívja Önt Erik Slooten, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója „Mesterséges Intelligencia és jövőbe tekintés” című Doctor Honoris Causa székfoglaló előadására.

február

27.

Kollégánk, Horváth Gábor bevezet minden érdeklődőt az álhírek világába és fogódzkodót ad ezek felismeréséhez.