international

Sajtószoba

A Pécsi Tudományegyetem külső kommunikációjáért, a sajtóval való kapcsolattartásért a PTE sajtóreferense a felelős, aki naprakész információkkal látja el a médiumokat, illetve segíti a munkájukat forgatási vagy interjúigény esetén. Az egyetemi belső média munkatársainak elérhetőségei és feladatai az alábbiakban olvashatóak.

 

Külső kommunikáció

Elérhetőek sajtóközleményeink, amelyeket az egyetem központilag adott ki. Az egyetemi eseményeken készült videókat tartalmazó YouTube csatornánk is böngészhető.

A napi sajtófigyelés immár évek óta működik a Pécsi Tudományegyetemen. A sajtó munkatársai számára segítségként szolgál a forgatási engedély kérésének lehetősége. Amennyiben az Egyetem számára érdekes eseménnyel kapcsolatban szeretne kapcsolatba lépni munkatársunkkal, ajánljuk szíves figyelmébe hírküldés szolgáltatásunkat.

Az Egyetem a sajtótörvényben megfogalmazottaknak megfelelően segíti a sajtó munkatársait annak érdekében, hogy az Egyetemet érintő kérdésekben a nyilvánosság minél bővebb es korrektebb információhoz jusson. A kapcsolattartás szabályozását illetően tekintse meg Média Kódexünket!

A Pécsi Tudományegyetem külső kommunikációjáért, a sajtóval való kapcsolattartásért a PTE sajtóreferense a felelős, aki naprakész információkkal látja el a médiumokat, illetve segíti a munkájukat forgatási vagy interjúigény esetén:

 

Kottász Gergely
sajtóreferens
7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
Tel.: +36 72/501-500/ 12174
E-mail: kottasz.gergely@pte.hu

 


Egyetemi belső média

 

UnivPécs egyetemi magazin

 

pte.hu-n az univpecs.com-ról naponta frissülő híranyaggal várja az olvasókat. A PTE napi rendszerességgel oszt meg multimédiás anyagokat magyar és angol nyelvű Facebook profilján, Instagram oldalán és YouTube csatornáján

A szerkesztőség nyitott, írhatsz bele hallgatóként is, sőt!

Olvasd és csatlakozz! A lap csapatához jelentkezni az univpecs@pte.hu e-mail címen lehet.

 

Harka Éva
főszerkesztő
7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
Tel.: +36 72/501-500/ 12122
E-mail: harka.eva@pte.hu
Web: univpecs.com

 

Balogh Róbert
lapszerkesztő
Tel.: +36 72/501-500/12075
Email: balogh.robert@pte.hu
Web: univpecs.com

 

Tóth Mariann
Tel.: +36 72/501-500/12144
Email: toth.mariann@pte.hu
Web: univpecs.com

 

 

Universitas Televízió

Gáll Orsolya
főszerkesztő
7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
Tel.: +36 72/501-500/ 18585
E-mail: gall.orsolya@pte.hu