Sajtószoba

A Pécsi Tudományegyetem külső kommunikációjáért, a sajtóval való kapcsolattartásért a PTE sajtóreferense a felelős, aki naprakész információkkal látja el a médiumokat, illetve segíti a munkájukat forgatási vagy interjúigény esetén. Az egyetemi belső média munkatársainak elérhetőségei az alábbiakban olvashatóak.

 

Külső kommunikáció

Az egyetemi sajtóközleményeket a PTE sajtóreferense központilag adja ki.

A napi sajtófigyelés immár évek óta működik a Pécsi Tudományegyetemen. A sajtó munkatársai számára segítségként szolgál a forgatási engedély kérésének lehetősége. Amennyiben az Egyetem számára érdekes eseménnyel kapcsolatban szeretne kapcsolatba lépni munkatársunkkal, ajánljuk szíves figyelmébe hírküldés szolgáltatásunkat.

Az Egyetem a sajtótörvényben megfogalmazottaknak megfelelően segíti a sajtó munkatársait annak érdekében, hogy az Egyetemet érintő kérdésekben a nyilvánosság minél bővebb es korrektebb információhoz jusson. A kapcsolattartás szabályozását illetően tekintse meg Média Kódexünket!

Kapcsolat

A Pécsi Tudományegyetem külső kommunikációjáért, a sajtóval való kapcsolattartásért a PTE sajtóreferense a felelős, aki naprakész információkkal látja el a médiumokat, illetve segíti a munkájukat forgatási vagy interjúigény esetén:

Kottász Gergely
sajtóreferens


 +36 72/501-500/ 12174, +3630/966-1257
 kottasz.gergely@pte.hu
 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.

 


 

 


 

Egyetemi belső média

A Kapcsolati Igazgatóság Tartalommenedzsment és Vizuális Tartalmak Iroda naponta frissülő híranyaggal várja az olvasókat a pte.hu-n és a PTE online magazinján, az univpecs.com-on.

A PTE napi rendszerességgel oszt meg multimédiás anyagokat    Facebook profilján (magyar és angol nyelven is). Működteti  Instagram oldalát és a   PTE1367 YouTube csatornát.

A szerkesztőség nyitott, dolgozhatsz nálunk hallgatóként is!

Kapcsolat

Harka Éva
univpecs.com
tartalommendzser


  +36 72/501-500/ 12122
  harka.eva@pte.hu
 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
  univpecs.com

Kapcsolat

Gáll Orsolya
Universitas Televízió
főszerkesztő


 +36 72/501-500/ 18585
 gall.orsolya@pte.hu
  7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
 univtv.pte.hu

 

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!