A PTE Utazó Nagykövete” Támogatási Program 2023 – már doktorandusz hallgatóknak is!

A PTE Nemzetközi Igazgatósága a 2023. évre meghirdeti „A PTE Utazó Nagykövete” elnevezésű pályázatot.

„A PTE Utazó Nagykövete” Támogatási Program pályázati felhívás 2022

Az „Utazó Nagykövet” elnevezéssel olyan elsődlegesen külföldön megrendezésre kerülő nemzetközi konferencián/workshopon, művészeti vagy sporteseményen való részvételt elősegítő pályázatot hirdetünk, amelyre a PTE valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója, valamint aktív státusszal rendelkező doktorandusz hallgatója pályázhat. A program egyfelől az adott pályázó szakmai munkásságát és előmenetelét hivatott támogatni, másfelől a PTE nemzetközi láthatóságát, ismertségét igyekszik erősíteni azáltal, hogy a támogatást elnyerő kolléga/doktorandusz hallgató egyúttal feladatot is kap a PTE intézményi képviseletével kapcsolatban. Előzetes felkészítést követően az „Utazó Nagykövet” megbeszélést folytat az adott konferencia/workshop/esemény/rendezvény kapcsán jelenlévő vagy megkereshető PTE partnerintézmény képviselőjével, vagy a PTE Nemzetközi Igazgatóság megbízásából külön feladatot végez el a konferencia/workshop/esemény/rendezvény helyszínéül szolgáló egyetemen, városban.

Megvalósítás ideje: Pályázni a 2023. február 20. – 2023. december 15. között megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia/esemény/rendezvény részvételekhez kapcsolódóan lehet. (A hazaérkezés dátuma nem lehet 2023. december 15-nél későbbi).

A pályázat beadása: Folyamatosan az év során a pályázat meghirdetésétől kezdve.

A pályázatok elbírálása: a PTE Nemzetközi Igazgatósághoz rendelt ad hoc Bíráló Bizottság a beérkezett pályázatokat minden hónap 5. munkanapjáig bírálja el.  Az első bírálatra 2023. február elején kerül sor.
 

  Pályázati felhívás »

  Pályázati űrlap »

 

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!