Kiegészítő Doktori Hallgatói Ösztöndíj - pályázati felhívás

Tisztelt Doktorandusz Hallgatók! 

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Pécsi Tudományegyetem, az Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány támogatásával és a Kutatás Fejlesztési Alapjának kiterjesztésével, pályázatot hirdet a PTE-UQA Kiegészítő Doktori Hallgatói Ösztöndíjra.

A pályázat célja a PTE doktori képzésében részt vevő hallgatók tudományos tevékenységének támogatása. Az ösztöndíj kiírás 2 kategóriában történik, amelyekre a kiírásban megfogalmazott megfelelőség esetén egyidejűleg is nyújtható be pályázat.

  • "A" kategória: Az államilag finanszírozott PhD hallgatók számára, akik megfelelnek az ösztöndíj feltételeinek és ambiciózus kutatói tevékenységet végeznek.
  • "B" kategória: Olyan hallgatóknak, akik kiemelkedően magas publikációs tevékenységgel rendelkeznek és hozzájárulnak a PTE nemzetközi láthatóságához.

A pályázati anyagokat elektronikusan kell benyújtani a doktoriosztondij@pte.hu címre. Beadáskor mellékelni szükséges a kitöltött Pályázati Űrlapot, a Témavezetői Nyilatkozatot, valamint az egyéb előírt dokumentumokat PDF formátumban.

A pályázatok beadásának határideje 2023. október 13.

Az eredményről a hallgatók a Neptun rendszerben rögzített e-mail címen kapnak értesítést legkésőbb 2023. november 3. napjáig.

Részletek a pályázati kiírásban találhatók, melyet kérünk alaposan áttanulmányozni.

 

További információk és elérhetőség:

Hoffmann Nikolett,
Doktori Iroda vezető
hoffmann.nikolett@pte.hu

 

Pályázati kiírás letöltése

Pályázati űrlap letöltése

 

Beadási határidő

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!