Online oktatás

Tisztelt Hallgatók!
 

Az Informatikai Igazgatóság az alábbiakat ajánlja szíves figyelmükbe az online oktatás támogatásához:

 

PTE Moodle LMS 

A Moodle LMS (Learning Management System) a világ legnépszerűbb, nyílt forráskódú és ingyenes e-learning platformja, mely elsősorban felsőoktatási intézmények számára készült oktatásmenedzsment rendszer. A Moodle egyszerre alkalmas a tananyagok tárolására, szerkesztésére, összeállítására, vizsgáztatásra, az egyes hallgatók tevékenységének nyomon követésére, értékelésére az oktatók és hallgatók közötti online digitális együttműködésre.

Részletes tájékoztató »

 


 

Teams

Az Egyetem minden polgára számára az Office 365 programcsomag részeként elérhető a Microsoft Teams alkalmazás. Tekintettel arra, hogy Egyetemünkön a felsőfokú oktatásban és a köznevelésben is ezzel támogatjuk a távoktatást, csoportmunkát, ezért ezen az oldalon összefoglaljuk a kapcsolódó információkat, tudnivalókat és elérhetővé tesszük a segédleteket. 

Részletes tájékoztató »

 


 

PTE Office365

A Pécsi Tudományegyetem aktív jogviszonnyal rendelkező munkatársai és hallgatói automatikusan hozzáférést kapnak a Microsoft Office 365 rendszerhez. Amennyiben szeretné a rendszer szolgáltatásait igénybe venni, akkor nincs más dolga, mint a https://login.microsoftonline.com/ címen bejelentkezni egyetemi azonosítójával.

Részletes tájékoztató »

 


 

Microsoft Azure Dev Tools for Teaching

Hallgatók és oktatók számára hasznos lehet továbbá a Microsoft Azure Dev Tools for Teaching program. A korábban Microsoft Imagine, DreamSpark illetve MSDNAA néven ismert program, lehetővé teszi az Egyetem oktatói és hallgatói számára a Microsoft majdnem összes termékének elérését, és használatát kizárólag oktatási és kutatási célokra.

Részletes tájékoztató »

 


 

Az IIIG TEAMS GYIK oldal frissítése folyamatos, számtalan új kérdés merült fel a rendszer használatával kapcsolatban, amelyre szakértő kollégáink által adott válaszok már megtalálhatók az oldalon. Az oldal elérhetősége nem változott: https://iiig.pte.hu/teams/gyik

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!