Köszönet, elismerés

2020.

március

29.

Kedves Kollégák!
 

A koronavírus járvány elleni küzdelemben a tettek roppant mód felértékelődnek, és nem győzzük eléggé hangsúlyozni, mennyire hálásnak kell lennünk mindazon munkatársaknak, akik e harcban komoly erőfeszítéseket tesznek. 


Most ők azok, akik megmutatják, hogy a szolgálat, a szeretet, a felelősségtudat nem üres ideálok, hanem mély tartalommal bíró valóságok. 
Most ők azok, akik nem félnek, nem inganak meg és nem kételkednek. Szilárdan kitartanak hivatásuk, munkájuk vagy önként vállalt feladatuk mellett.
Most ők azok, akik cselekedeteikkel még inkább rámutatnak arra, mire is predesztinált e nagy hírű intézmény, a Pécsi Tudományegyetem. 
Hűségük, elkötelezettségük, teherbírásuk mindannyiunk számára erőt és biztonságot ad. 

Válságos, nehéz időszakot élünk, az elején vagyunk és még messze nem látjuk a végét. Rengeteg energiára, kitartásra lesz szükség. 
Azt ígérhetjük, hogy a köszönő- és bátorító szavakon túl a járvány elleni küzdelemben fokozott erőfeszítéseket tanúsító kollégák anyagi javakban mérhető, megfelelő kompenzációra is számíthatnak. 
 
Vezetőkként ezáltal is kifejezzük nagyrabecsülésünk és tiszteletünk, mindazon munkatársak felé, akik kitartóan helytállnak ebben a harcban.

 

Üdvözlettel:

Miseta Attila rektor
Jenei Zoltán kancellár
Sebestyén Andor elnök

 

 

Rovat

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!