international

Főzőiskolai programok a PTE külföldi diákjaival

2019.

október

29.

Főzőiskolai programok a PTE külföldi diákjaival

Érdekel más nemzetek konyhája, hogy hagyományosan mit, hogyan készítenek el a Kajmán-szigeteken, Libanonban, vagy épp Mexikóban? A Pécsi Tudományegyetem és a Yokka Desszertműhely együttműködésében megvalósuló programoknak köszönhetően, most Te is megismerheted e különleges konyhák titkait.


A programokra egy jól felszerelt, kellemes hangulatú főzőiskolában kerül sor a PTE-n tanuló külföldi diákok irányításával, akik az egyetem gondozásában megjelent „50 étel a nagyvilágból” című kiadvány összeállításában is közreműködtek. A finom vacsora elfogyasztását követően a résztvevők a felejthetetlen élmények mellett az 50 receptet tartalmazó könyvvel térhetnek haza. 
Jó hangulat, otthonos környezet, finom ételek és új ismeretségek várnak Rád a programokon, melyek – mivel angol nyelven zajlanak – a nyelvgyakorlásra, -frissítésre is kiváló lehetőséget kínálnak!

Jelentkezni az aktuális programokra kizárólag online, a Yokka Desszertműhely honlapján keresztül lehet:

Libanoni menü: https://yokka.hu/hu/programkinalat-hu/aktualis-suto-es-fozo-workshopok/218-lebanese-cooking-class-with-sahar-hammoud-english-speaking

Mexikói menü: https://yokka.hu/hu/programkinalat-hu/aktualis-suto-es-fozo-workshopok/225-mexican-cooking-class-with-camila-alcerreca

Rovat