Business Coach szakirányú továbbképzés indítása a PTE KTK-n

2020.

május

26.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020 őszén a PTE KTK Business coach szakirányú továbbképzés indítását tervezi pécsi és budapesti helyszíneken. Szakunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy minőségi, a hazai coach képzések sorából kiemelkedő gyakorlatorientált, a coach szakma nemzetközi minőségi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljunk hallgatóinknak, melyben nemzetközi coach szakmai szervezetek tapasztalt képviselői is részt vesznek oktatóként. 
 


 

Business Coach szakirányú továbbképzés indítása a PTE KTK-n

A kialakított tanterv és kimeneteli követelményrendszer megfelel a coach szakma új, szigorított jogszabályi környezetének, melynek sikeres elvégzésével hivatalosan is feljogosít a Business Coach megnevezés használatára (https://www.hbcs.hu/uploads/jogszabaly/3026/fajlok/2019_evi_CXI_torveny.pdf).
A képzés Oktatási Hivatal általi nyilvántartásba vétele folyamatban van, ezt követően várhatóan augusztus elején elindítjuk a végleges jelentkezéseket. Az előre jelentkezés lehetőségével élőknek a jelentkezésről visszaigazolást küldünk, melynek megerősítését kérjük a végleges jelentkezés előtt. 
A képzésről részleteket az alábbi oldalon talál: https://ktk.pte.hu/hu/kepzesek/tovabbkepzesek/szakiranyu-tovabbkepzes/business-coach

Biztosítsa most helyét induló csoportjainkban, éljen a képzésre való előjelentkezés lehetőségével!

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!