international

Egészségtudományi Kar nyílt nap - Kaposvár

Esemény dátuma
2020-01-16 08:00 - 2020-01-16 16:00
Esemény helyszíne és címe
Kaposvári Képzési Központ (Kaposvár, Szent Imre u. 14/B)
Kapcsolattartó
timea.stromajer-racz@etk.pte.hu

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Kaposvári Képzési Központja, a korábbi évekhez hasonlóan idén is szervez nyílt napot, azonban kibővített tartalommal.


Az idén első alkalommal egy időben és egy helyszínen válik lehetővé, hogy az egészségtudományi, orvostudományi és sporttudományi képzésekről tájékozódhassanak az érdeklődők a „KOMPLEX EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI, ORVOSTUDOMÁNYI ÉS SPORTTUDOMÁNYI, KÖZÉP- ÉS FELSŐOKTATÁSI KÉPZÉSI EXPO ÉS NYÍLT NAPOK” című kari beiskolázási rendezvényen.

 

A felsőoktatásba felvételizők hiteles és praktikus információkat kaphatnak a felvételi eljárásról, megtekinthetik az intézmény laborjait, demonstrációs termét, kollégiumát, emellett személyes tapasztalatokat, élményeket gyűjthetnek.

Rövid tájékoztató keretében megismerkedhetnek az érdeklődők a felvételi eljárással illetve az egyetem által kínált lehetőségekkel többek között az újonnan induló szakokról Kaposváron, melyek a szülésznő szakirány nappali és levelező munkarend, valamint a védőnő szakirány levelező munnkarend.

A látogatók az Egészségtudományi Karon oktatott képzéseken túlmenően a PTE Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kar képzései is bemutatásra kerülnek.

A diákok kísérőinek is különböző programokat biztosítanak a szervezők: az érettségi felkészítővel, ösztöndíjakkal, szociális támogatási lehetőségekkel ismerkedhetnek meg a szülők.

További információk »

 

Rovat