Adomány

Segítene legyőzni a koronavírust?

 

Segítene legyőzni a koronavírust?

Pénzadomány

 

Pénz adományozására a PTE Alapítványon keresztül nyílik lehetőség.

A PTE Közhasznú Alapítványa a COVID-19 járvány leküzdésében résztvevő gyógyító egységek számára pályázatot írt ki, és a beérkező igényeket – a rendelkezésre álló anyagi erőforrások erejéig – folyamatosan elégítik ki. A beérkezett adományokat bürokratikus késlekedés nélkül, a beadott pályázatokat 48 órán belül elbírálva juttatják el azokra a helyekre, ahol a legnagyobb a szükség rá.

Részletek az Alapítvány weboldalán »

 

Tárgyi adományok

 

Elsősorban az egészségügy területén segítséget jelentő adományokra lenne szükség: egészségügyi ellátáshoz szükséges eszközök, felszerelések, meleg étel, tartós élelmiszer, tisztítószer, tisztálkodási szerek, higiénés termékek, egyéb fogyasztási cikkek, illetve szolgáltatás.

Az adománygyűjtő tevékenységet a PTE Adománygyűjtő Központja koordinálja, mely kifejezetten a koronavírus-járvány miatt jött létre. Természetesen továbbra is lehet célzottan adományt küldeni, de a koordinálás, logisztika, szállítás, átvétel a Központ szervezésében valósul meg.

Kapcsolat: adomany.koronavirus@pte.hu.

További részletek: facebook.com/adomany.koronavirus.pte

 

1% az Egyetemért

 

Kérjük, adója 1%-ával támogassa a PTE Közhasznú Alapítványát!

A COVID-19 járvány fokozott megterhelést ró egyetemünkre, ami nemcsak dolgozóinktól vár el jelentős többletmunkát, hanem az anyagi ráfordítások is jelentősen megemelkedtek, így kevesebb jut mind intézményi fejlesztésekre, mind személyi szakmai támogatásokra. A Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítványa ezeken a területeken tud segíteni kiegészítve a kieső anyagi forrásokat.

További információk »

 

 

 

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!