Aktualitások (közlekedés, lezárások, beruházások)

LEZÁRÁS

 

 

LEZÁRÁS AZ ELMÉLETI TÖMBBEN!

A PTE ÁOK Szigeti úti telephelyén nyílászáró csere lesz. A munka 2022. április 29-én (péntek) 7 órától előreláthatólag 16 óráig történik.

A biztonságos és akadálytalan munkavégzés miatt ezen a napon a régi Elméleti Tömb épület nyugati bejárata (tranzit bejárat) lezárásra kerül. 

Kérjük, hogy a sérülések és esetleges károk elkerülése érdekében az épületbe való ki-be közlekedéskor a tömb egyéb bejáratait használják.

Köszönjük együttműködésüket!

 

 

FORGALOMKORLÁTOZÁS

FORGALOMKORLÁTOZÁS AZ ÉDESANYÁK ÚTI TELEPHELYEN! (FRISSÍTVE!)

A sorompótelepítési munkák tovább folytatódnak. Előreláthatólag 2022. április 23-án fejeződik be. Addig további forgalomkorlátozásra lehet számítani!

A PTE Édesanyák úti telephelyen a sorompók korszerűsítésére kerül sor. A telepítés első lépéseiként a kivitelező útburkolat bontással járó munkálatokat hajt végre. A munka előreláthatólag 2022. április 11-12-én fog lezajlani. A kivitelezés ideje alatt a képen jelzett helyen időszakosan félpályás útlezásra lehet számítani.

 

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Szülészet

 

AKTUÁLIS MŰSZAKI HIBÁK

JPKT SZERVER CSERE MEGTÖRTÉNT

A szerver cseréje megtörtént. Amennyiben rendellenes működést észlel, kérjük jelezze osztályunk felé.

Türelmüket köszönjük!

 

 

JPKT BELÉPTETŐRENDSZER MEGHIBÁSODÁS!

A JPKT beléptető rendszerének szervere meghibásodott. A javítás ideje alatt a beléptető rendszer bizonytalanul működik.

A  rendszer át lett állítva úgy, hogy amennyiben a kártyahasználat nem működik, akkor az ajtókon elhelyezett vésznyitóval is lehessen nyitni. Az Entz Béla Oktatási Központban az ajtók kulccsal is nyithatóak. A TSZDK porta munkatársai segítenek ebben.

Köszönjük türelmüket és megértésüket.

 

Tisztelt Munkatársak!

 

A rendszámfelismerő sorompórendszerrel ellátott telephelyekre való jogosultságokat kizárólag az adott telephely illetékes vezetőjének jóváhagyása után tudja osztályunk az igénylő részére beállítani. Amennyiben a megszokott munkavégzéstől eltérő telephelyre szeretné igényelni a behajtási lehetőséget kérjük, hogy a kitöltött igénylőlapot már az adott telephely vezetői engedélyével ellátva juttassa el osztályunkra. Az engedélyező aláírása nélküli igénylőlapokat osztályunk továbbítja jóváhagyásra.

Ha a munkavégzéstől eltérő telephelyre való behajtása eseti, úgy ideiglenes behajtást tudunk biztosítani. Ebben az esetben kérjük jelezze igényét a biztonsagszervezes@pte.hu email címen, a behajtani szándékozó nevének, gépjárművének rendszáma, típusa és a behajtás időpontjának megjelölésével.

 

Behajtási engedélyek, változások
A papíralapú behajtási engedélyek cseréjét az Egyetembiztonsági Osztály munkatársai folyamatosan végzik. A régi behajtási engedélyek 2022. február 14-ig érvényesek, ezután kizárólag a 2022. évre kiadott engedélyekkel lehet a telephelyekre behajtani. Az igénylőlapokat letölthetik a https://pte.hu/hu/biztonsag/behajtasi-engedely-igenylese weboldalon.
A papír alapú engedélyek kizárólag a rendszámfelismerő sorompó rendszerrel nem ellátott behajtási helyeken használhatók.
A rendszámfelismerő kamerával ellátott telephelyeken nem érvényesek a papíralapú behajtási engedélyek.
Felhívjuk a figyelmet, hogy az igénylőlapok módosultak, a dokumentumokat a fenti oldalon lehet letölteni!

 

Sorompó hiba!

Az Akác utcai telephely sorompója meghibásodott, javítása hosszabb időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy fokozott körültekintéssel, figyelemmel vezessenek a be- és kihajtáskor.
 

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!