Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

sport

2018. január 27-én az Országos Diákolimpián Debrecenben a PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium lány és fiú kosárlabda csapata is döntőt játszott. Az izgalmas meccsek eredményeképpen a fiúcsapat országos bajnok lett, a lányok ezüstérmet szereztek. 

Az eszköz beszerzése a „Sporttal kapcsolatos mozgásszervi elváltozások prevenciója, klinikai kezelése és rehabilitációja, a parasport orvosklinikai aspektusai” című GINOP-2.3.3-as K+F infrastruktúra fejlesztési konstrukció keretében valósult meg, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával. 

Az idei őszi félévben sem lesz hiány sportos programokból egyetemünkön. A PTE OIG Sportiroda a következő hónapokban is megmozgatja az egyetemi polgárokat:

Szeptember 27-én, egy héttel elhalasztva tartjuk a Bringás reggeli elnevezésű rendezvényünket, melynek célja felhívni a figyelmet a kerékpáros hallgatók biztonságos, szabálykövető közlekedésére.

Esemény időpontja: 
2017. szeptember 27. 07:30 - 09:00

Május 11-én a Vígadó dísztermében sportkitüntetésben részesültek a PTE sportkiválóságai.

A PTE Sportiroda immár harmadik alkalommal szervezte meg a PTE Történelmi Emlékfutás-t, melynek keretében a résztvevőknek 1367 métert kellett futva teljesíteni. Az idén április 26-án tartott esemény egyben a PTE 650 Jubileumi Karok Közötti Ötpróba elnevezésű rendezvénysorozat 4. állomása is volt.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, a Pécsi Tudományegyetem vezetésével valósul meg az a projekt, melynek célja egy hiánypótló, versenyképes tudáscentrum kialakítása a sport és az ehhez köthető egészséges életmód programokkal kapcsolatos ellátási és rehabilitációs prioritások tekintetében.

Címkék: 

A tavaszi félévben is számos program várja a sportolni vágyókat a PTE-n! 

Címkék: 

Az első magyar egyetem alapításának 650. évfordulója alkalmából a Pécsi Tudományegyetem szeptember második napján egy mindenki számára nyitott és ingyenes szabadtéri eseményt szervez.

Esemény időpontja: 
2017. szeptember 02. 10:00 - 22:00

A Pécsi Tudományegyetemen idén második alkalommal adják át ünnepélyes keretek között a sportösztöndíjakat a nyertes pályázóknak. 

Esemény időpontja: 
2016. december 14. 13:00

Oldalak

Feliratkozás RSS - sport csatornájára
You shall not pass!