SkillVerzum a PTE-ről, amire már a nemzetközi térben is figyelnek

2019.

június

19.

SkillVerzum a PTE-ről, amire már a nemzetközi térben is figyelnek

Mindig nagy büszkeséggel tölt el minket, amikor egy PTE-s hallgatónk sikere nemzetközi figyelmet is kiérdemel. A TTK-s Szűts Bálint SkillVerzum nevű vállalkozói kezdeményezése korábban számos hazai elismerésben részesült, és most már az EU-Startups.com magazin is a legígéretesebb feltörekvő vállalkozások közt tartja számon, így nem is kétséges, hogy akár a nemzetközi sikerek sem váratnak tovább magukra.
 


SkillVerzum a PTE-ről, amire már a nemzetközi térben is figyelnek

 

Az ötlet a Simonyi Inkubációs Programban indult el a megvalósítás útján, így egy igazi pécsi, igazi PTE-s kezdeményezés. Büszkék vagyunk rá, mi is figyelemmel fogjuk kísérni fejlődési útjukat!

Miről is szól ez a vállalkozás?

„Célunk egy tudáson alapuló közösségi oldal megalkotása volt. Az alkalmazásban egyszerűen oszthatod meg saját jegyzeteidet és böngészhetsz mások jegyzetei között. A SkillVersum-ot úgy terveztük meg, hogy használható akár egyetemi órákhoz kapcsolódó jegyzetmegosztásra, akár olyan tudásmegosztásra, melynek birtokában vagy, akár privát kurzusok levezényléséhez, és mindeközben pontok és képességek gyűjthetők.”

 

További információk »

 

 

Rovat

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!