PTE-s kitüntetések Baranya megye napján

2018.

október

15.

Az ünnepi közgyűlésen Baranya kitüntető díjait is átadták olyan személyeknek, szervezeteknek, akik kiemelkedő tevékenységükkel nagyban hozzájárultak a megye közösségének építéséhez.


 

Büszkék vagyunk rá, hogy kitüntetéseket adományoztak több PTE-s érdekeltségű személynek és egy zenekarnak is: 

Prof. Dr. Bódis József egyetemi tanárnak, a PTE volt rektorának, a szülészet-nőgyógyászat terén végzett – nemzetközileg is számon tartott – kimagasló tudományos, szakmai tevékenysége, az egyetemi hírnév erősítése terén kifejtett munkája elismeréséül a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Baranya Megye Díszpolgára címet adományozta.   

 

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése dr. Jarjabka Ákos egyetemi docensnek, a Diaszpóra Program vezetőjének a kisebbségi, szórvány- és diaszpórahelyzetben lévők magyar identitásának megőrzése érdekében végzett szakmai tevékenységének elismeréséül Nemzetiségekért Díjat adományozott.

 

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Halott Pénz zenekarnak a fiatalok széles körét megszólító, sikeres könnyűzenei pályafutásért, Pécs város és Baranya megye jó hírét terjesztő szerepvállalásáért Művészeti, Kulturális, Sajtó díjat adományozott.

 

Dr. Ottóffy Gábor egyetemi adjunktust, gyermekgyógyászt a gyermekonkológia területén végzett innovatív, a gyermek, a szülő és a teljes gyógyító csapat együttműködésére építő gyógyító-szervező munkájáért a Baranya Megyei Önkormányzat Elnöke elnöki különdíjban részesítette.

 

A kitüntetésekhez szívből gratulálunk!

 

 

Rovat

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!