Dr. Németh Balázst választották a European Universities’ Continuing Education Network elnökének

2019.

június

27.

Örömmel jelentjük be, hogy Dr. Németh Balázs egyetemi docenst, a PTE Bölcsészettudományi Kar Humán Fejlesztési és Művelődéstudományi Intézetének általános intézetigazgató helyettesét az eucen 2019. június 7-i Aveiro-ban (Portugália) tartott közgyűlésén megválasztottak a szervezet elnökének két esztendő időtartamra.


Dr. Németh Balázst választották a European Universities’ Continuing Education Network elnökének

Dr. Németh Balázs mint a PTE eucen képviselője immáron húsz esztendeje reprezentálja Egyetemünket a szervezetben, mely az egész életen át tartó tanulás támogatásával és fejlesztésével  foglalkozó  európai egyetemek hálózata száznegyvenhat tagintézmény együttműködésére építve. 
Docens úr kifejtette, hogy kiemelt céljai közt szerepel továbbra is  a PTE segítése a hatékony tudástranszfer megvalósításához oktatási, kutatási és helyi-regionális partnerségekre épülő lifelong learning fókuszú tevékenységeket megvalósító innovációs gyakorlat megismertetésén keresztül az egyetem karaira támaszkodva. Melynek fontos eleme a hatékony nemzetköziesítési policy és gyakorlat, melyhez eucen elnökként a továbbiakban is hatékonyan tud hozzájárulni.

Részletek itt: www.eucen.eu

 

Rovat

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!