Szüreti betekintő – Nyárzáró a szőlőtengeren

Esemény dátuma

2022-09-16 17:30

Esemény helyszíne és címe

Pécsi Egyetemi Borbirtok (H-7634 PÉCS Szentmiklós dűlő 1.)


Az év legizgalmasabb időszakába nyújtunk bepillantást: a szüretbe, az új évjárat születésébe. A kóstolón résztvevők elmondhatják, hogy elsőként kóstolták a 2022-es évjárat előhírnökeit, Ipacs Szabó István borász mesél arról a metamorfózisról, ami ilyenkor a pincében zajlik, hogyan lesz a friss mustból bor.


A nyáresték-sorozat záró akkordjaként, a szeptemberi indián nyárra számítva, az év utolsó szabadtéri borkóstolójára invitáljuk a borkedvelőket a Pécsi Egyetemi Borbirtok Szentmiklós dűlőjébe!

 

Pécsi Egyetemi Borbirtok, H-7634 PÉCS Szentmiklós dűlő 1.

 

Must, murci, újbor,… - a bor evolúciója a pohárban! A borkóstoló mellett mesélünk a hely szelleméről, a termőhelyről, a világ 6. legnagyobb génbankjáról, amely egyedülálló fajtagyűjteményével a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője.

Mikor? 2022. szeptember 16-án, 17.30 órakor

Hol? Pécsi Egyetemi Borbirtok, H-7634 PÉCS Szentmiklós dűlő 1.

  • A belépőjegy ára 4.000 Ft/fő, amely tartalmazza az 5 tételes borkóstolót és a kóstolópoharat Információ: Szölősi Szabolcs 30/3412496
  • A program regisztráció köteles, regisztrációnak a borbirtok@pte.hu-ra érkezett e-mail számít (időpont, elérhetőség, létszám megadásával). Köszönjük!
  • A létszám limitált.
  • A helyszínen készpénzes és kártyás borvásárlásra is van lehetőség.

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!