PTE KPVK (Szekszárd, Rákóczi utca 1.)
Jelenleg 5 munkacsoportban zajlik a munka:
1. Hús és hal munkacsoport
2. Zöldség és gyümölcs munkacsoport
3.Tejtermék munkacsoport
4. Bor és pálinka munkacsoport
5. Horizontális munkacsoport.
2017-ben sor került a szakágazati útmutatók elkészítésére, melyek széles körű ismertetése roadshow keretében valósul meg a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszeripari főosztályvezetőjének, a GS1 kollégáinak, illetve olyan vállalatok munkatársainak részvételével, akik már alkalmazzák, vagy éppen bevezetik a nyomonkövetési rendszereket.
A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Élelmiszergazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézete ezúton hívja meg a sajtó képviselőit a roadshow 2018. május 17-én megvalósuló szekszárdi alkalmára!
Pécsi Tudományegyetem | Kancellária | Informatikai és Innovációs Igazgatóság | Portál csoport - 2021.