Képzéskínálat menekült egyetemisták számára

A Pécsi Tudományegyetem fogadja az Ukrajnából menekülő hallgatókat

Pécsi Tudományegyetem külön jelentkezési felületet nyitott meg azon hallgatók számára, akik az ukrajnai háború elől menekülnek, de szeretnék folytatni tanulmányaikat. A PTE-n több mint száz angol nyelvű, és több száz magyar nyelvű képzésen folytathatják tanulmányaikat a menekültek.

A hallgatók automatikusan mentesülnek a jelentkezési díj megfizetése alól, és az Egyetem jelenleg is dolgozik a további, hallgatóbarát pénzügyi részletek meghatározásán.

 


 

 A magyar nyelvű képzéskínálat itt érhető el:

MAGYAR NYELVŰ KÉPZÉSKÍNÁLAT

 

A magyar nyelvet beszélő hallgatók az alábbi linken található jelentkezési űrlap kitöltésével tudják tanulási szándékukat jelezni:

MAGYAR NYELVŰ JELENTKEZÉSI ŰRLAP

 


 

Az angol nyelven elérhető képzéskínálatot itt érhetik el az érdeklődők:

ANGOL NYELVŰ KÉPZÉSKÍNÁLAT

 

Az angol nyelven elérhető képzések iránt érdeklődők a jelentkezést az alábbi linkeken kezdhetik meg a különböző karokra:

 


 

A jelentkezőknek az űrlap kitöltésén túl a korábbi tanulmányaikkal kapcsolatban a lehető legtöbb dokumentumot fel kell tölteniük a jelentkezési rendszerbe annak érdekében, hogy megfelelő döntést hozhasson az egyetem a felvétellel kapcsolatban. A Pécsi Tudományegyetem eltökélt abban, hogy minden hallgató számára a legmegfelelőbb, egyénre szabott segítséget nyújthassa tanulmányai folytatásához.

 

A Pécsi Tudományegyetem kiáll a béke mellett, és segíti a bajba jutottakat.

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!