Süssünk, főzzünk otthon az egészséges táplálkozás jegyében

Süssünk, főzzünk otthon az egészséges táplálkozás jegyében

Süssünk, főzzünk otthon az egészséges táplálkozás jegyében

Süssünk, főzzünk otthon az egészséges táplálkozás jegyében

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Kar (ETK) Táplálkozástudományi és Dietetikai Intézet (TDI) podcastjában három elszánt konyhatündér arra buzdítja adásának hallgatóit, hogy gyakrabban főzzenek, süssenek, a lehető legegészségesebben.


Próbálják ki a házi kovászos kenyér készítését, a zöldségek, gyümölcsök fermentálással történő tartósítását. A podcast során bepillantást nyerhetünk a hostok saját otthoni praktikáiba, megismerhetjük a leggyakoribb hibázási lehetőségeket, és dietetikai szemszögből is közelebb kerülünk a témákhoz.

Hostok

 

dr. Breitenbach Zita dietetikus, egészségtan tanár, PTE ETK TDI oktatója

Szántóri Patrícia dietetikus, epidemiológus, PTE ETK TDI oktatója

Szabó-Talabér Krisztina projektmenedzser, a „Husintúl” gasztroblog szerkesztője