international
július

29.

 

Nem sikerült első körben a felvételid? 
Nincs veszve minden, csatlakozz a PTE hallgatói csapatához a pótfelvételin keresztül! 

 

 
június

24.

Azért reméljük, hamarosan elsőévesként köszönthetjük a pécsi Deák Gimnázium 12/A osztályos tanulóinak legtöbbjét hallgatóink sorában.

június

17.

A felvételi ponthatárok várhatóan július 24-én derülnek majd ki, aznap Pont Ott Party-val várja a PTE a leendő hallgatókat a Széchenyi téren.

május

27.

Rektori ösztöndíjra pályázatot nyújthat be minden olyan beiratkozott hallgató, aki a 2019. évi általános vagy pótfelvételi eljárás során nappali tagozaton olyan alap- vagy osztatlan képzésre nyert felvételt, melyen korábban az Egyetemen nem folytatott tanulmányokat, és a Pécsi Tudományegyetem valamely képzését első helyen jelölte meg a felvételi jelentkezés során.

február

01.

Pécsi egyetemistának lenni egy életérzés, melyet mindenkinek a saját bőrén kell megtapasztalnia. A pezsgő kulturális élet nem csak PR-szöveg, a város hangulata mindenkit magával ragad. Nem utolsó sorban innen indultak a hazai zenei élet jelenleg meghatározó tagjai közül is sokan, ahogy a Halott Pénz is.

január

29.

Már az idei felvételi eljárásban, tehát 2019. február 15-ig lehet jelentkezni a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának szeptemberben induló műszaki felsőoktatási szakképzésére. A kar nyílt napján, február 1-jén mindenki megismerkedhet az új képzés előnyeivel, de más különleges programok is várják a fiatalokat, így például az első huszonöt jelentkező lehetőséget kap arra, hogy

január

12.

A PTE is számos programmal, játékkal, ajándékokkal várta az érdeklődőket. Minden információt megkaphattak a PTE standjához látogatók, amire a felvételihez szükségük lehet.

január

08.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Művészeti Kar Zeneművészeti Intézetének nyílt napján.

január

08.

Képzőművészeti Intézet és a Média- és Alkalmazott Művészeti Intézet szeretettel várja az érdeklődőket nyílt napján!

január

08.

A PTE ÁJK nyílt napja során a tájékoztatók mellett szakmai előadással, óralátogatásokkal, élő könyvtárral, vetélkedővel, vezetett épületbejárással várjuk az érdeklődőket.